EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15076 tot 15080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

De eenvoudigste weg uit de armoede? Verhuis naar een rijker land

Er is arm en er is arm. Dat wordt duidelijk na het lezen van een recent onderzoek van de econoom Branko Milanovic, die probeerde een vergelijking te maken tussen de welvaart van verschillende landen. Zo blijken de 1 procent armste Duitsers nog altijd rijker te zijn dan 90 procent van de Indiërs, zelfs wanneer dit gecorrigeerd wordt voor de lagere prijzen op de Indiase markt.

De Washington Post concludeert daaruit dat de eenvoudigste manier om uit de armoede te ontsnappen voor de hand ligt: emigreer naar een rijker land.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2015

US Mint ziet vraag naar beleggingsmunten dalen

Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste vijf maanden van dit jaar minder gouden en zilveren munten verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo blijkt uit de laatste cijfers van de US Mint. Begin dit jaar was er door de plotselinge stijging van de goudkoers en de zilverkoers nog sprake van een stormloop op beleggingsmunten.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2015

Market Update (5 juni 2015)

Betaalkaarten en contant geld zijn volgens VISA over vijf jaar al overbodig, beurzen wereldwijd onderuit door stijgende rentes en zorgen over Griekenland en 11 Europese landen moeten nieuwe bail-in regels implementeren. Verder in het nieuws: Centrale bank Rusland wil meer goud kopen en valutareserve aanvullen, ECB verliest grip op de obligatiemarkten en IMF adviseert Federal Reserve om renteverhoging uit te stellen tot volgend jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2015

Banengroei VS aangetrokken in mei

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in mei heel wat sterker toegenomen dan een maand eerder. Dat blijkt uit cijfers die het Amerikaanse ministerie van Arbeid vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2015

Opec laat olie rijkelijk stromen: strijd met Amerikaanse schalieboeren nog niet over

De club van olieproducerende landen Opec kiest nog altijd voor het terugwinnen van marktaandeel en neemt lage olieprijzen op de koop toe.

De club van olieproducerende landen Opec kiest nog altijd voor het terugwinnen van marktaandeel en neemt lage olieprijzen op de koop toe.

De organisatie van landen die olie produceren en exporteren, OPEC, handhaaft haar productie op maximaal 30 miljoen vaten per dag. Dat heeft de Saudische olieminister Ali al-Naimi vrijdag gezegd.

De beslissing komt niet als een verrassing. De markt ging er al van uit dat OPEC er opnieuw voor zou kiezen haar marktaandeel te beschermen ten koste van de prijzen.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs