EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15081 tot 15085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Chinese economie groeit met 7 procent vanaf 2017, verwacht Wereldbank

De groei van de Chinese economie zal vanaf 2017 terugvallen tot onder de 7 procent. Dat maakte de Wereldbank woensdag bekend in een rapport over de tweede economie van de wereld.

Vorig jaar groeide de Chinese economie met 7,4 procent, de zwakste groei sinds 1990. Peking mikt voor dit jaar op een vooruitgang met 7 procent. De Wereldbank verwacht dat de economie van China dit jaar met 7,1 procent in omvang zal toenemen en dat de groei zal afzwakken tot 6,9 procent in 2017.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Column Kees de Kort | De Griekse clownshow

Te lachwekkend voor woorden. Het theater van de lach. Een clownshow. BNR’s macro-econoom komt vergelijkingen tekort om de Griekse regering te typeren. “Met deze mensen kan je geen afspraken maken of zaken. Dat is met deze jongens volledig onmogelijk.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

El-Erian ziet nu 85% kans op Grexit

Griekenland stevent af op een ‘enorme economische krimp’ en zal waarschijnlijk worden gedwongen om te vertrekken uit de eurozone. Dat zei Mohamed El-Erian, voormalig chief executive bij Pacific Investment Management Co (Pimco), maandag.

Griekenland sloot deze week zijn banken om te voorkomen dat enorme hoeveelheden extra geld worden onttrokken vanwege het mogelijk omvallen van het Griekse financiële systeem na een onrustig weekend rondom de Griekse schuldencrisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

2.200 euro netto per maand! Burgemeesters Barcelona en Madrid verlagen hun salaris met 60%

Vele van de linkse burgemeesters die in mei in Spanje werden verkozen hebben hun ambtstermijn aangevat met het verlagen van hun salaris. Een symbolische, maar o zo belangrijke geste, schrijft La Vanguardia:

‘De burgemeester van Barcelona, Ada Colau (foto), had tijdens haar verkiezingscampagne beloofd haar salaris gevoelig naar beneden te brengen. Ze voegt nu de daad bij het woord en volgt daarmee de ethische code van Comù, het politieke platform voor het welke ze opkwam.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

We zijn Back to the Future: Toyota bouwt een vliegend skateboard

Het is 2015, het jaar waarin de science fiction-klassieker Back to the Future zich situeerde. Toeval of niet, net dit jaar kondigt de Japanse autofabrikant Toyota aan dat zijn filiaal Lexus één van de meest opvallende gadgets uit de film - een vliegend skateboard - in het echt gaat produceren.

De Amerikaanse regisseur Rober Zemeckis blijkt een echte visionair. Tal van voorspellingen uit de films uit zijn reeks Back to the Future, waarvan de eerste verscheen in 1989, zijn ondertussen uitgekomen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs