EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15086 tot 15090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Uitgelekte NSA-documenten: minister van financiën vond Franse economische toestand verschrikkelijk

Pierre Moscovici, de voormalige Franse minister van financiën, was drie jaar geleden van mening dat zijn land in een verschrikkelijke economische toestand verkeerde. De situatie was volgens Moscovici veel erger dan iedereen zich kon voorstellen. Dat blijkt uit één van de geheime documenten van het Amerikaanse National Security Agency (NSA) die via Wikileaks zijn gelekt.

Moscovici werd in juli drie jaar geleden door de socialistische senator Martial Bourquin ondervraagd. Bourquin, zelf ooit arbeider bij Peugeot, drong er bij de minister op aan de brugpensioenregeling opnieuw in te voeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

‘Griekse premier Tsipras wil plan schuldeisers opeens toch accepteren’

De Griekse premier Alexis Tsipras zou dinsdagavond laat hebben aangegeven toch akkoord te willen gaan met de bezuinigings- en hervormingsmaatregelen die de Europese Commissie zondag heeft gepubliceerd.

De Griekse premier Alexis Tsipras zou dinsdagavond laat hebben aangegeven toch akkoord te willen gaan met de bezuinigings- en hervormingsmaatregelen die de Europese Commissie zondag heeft gepubliceerd.

Dat meldt zakenkrant The Financial Times woensdag, zich baserend op een brief van de Griekse premier  die dinsdagavond laat aan voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie, directeur Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en president Mario Draghi van de Europese Centrale Bank zou zijn gestuurd. Deze instellingen vormen samen de ‘trojka’ die Griekenlands schuldeisers vertegenwoordigen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Nederlandse spaartegoeden naar nieuw record

Nederlandse consumenten hadden in mei ruim 339 miljard euro aan spaargeld.

Nederlandse consumenten hadden in mei ruim 339 miljard euro aan spaargeld.

Dat blijkt uit woensdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Met dit bedrag bereikten de spaartegoeden van Nederlandse huishoudens een nieuw record.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Grieken komen deels tegemoet aan eisen schuldeisers

Griekenland is toch bereid deels tegemoet te komen aan de eisen die de schuldeisers afgelopen weekeinde hebben gesteld voor nieuwe steun.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Wat als de Grieken zondag “nee” stemmen?

Deze zondag trekt de Griekse bevolking naar de stembus om zich voor of tegen de voorstellen van hun schuldeisers te uiten. De Griekse premier Alexis Tsipras riep zijn bevolking al openlijk op om “nee” te stemmen in die mate zelfs dat de optie “nee” boven de “ja” zal staan op het stembriefje. Maar wat betekent het nu als het “nee”-kamp wint?

We kunnen de vraag waar de Grieken zondag hun antwoord op geven vrij vertalen als volgt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs