Nieuws / Artikelen met het woord

57820 artikelen gevonden. Artikel 15091 tot 15095
Bron: frankrijk.blog.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Het duurste appartement dat te koop staat in Parijs is op dit moment een 8-kamer tellend optrekje in het 7e arrondisseme

Het duurste appartement dat te koop staat in Parijs is op dit moment een 8-kamer tellend optrekje in het 7e arrondissement ter waarde van 46 miljoen euro. In Parijs zijn het 7de en 16de arrondissement de duurste wijken van de stad, dus ze zijn wel wat gewend. Maar ook voor de rijken hier, is dit wel een erg duur optrekje.

[...]

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Financiële repressie in Frankrijk

Frankrijk gaat nog meer beperkingen opleggen aan contante betalingen, zo verklaarde de Franse minister van Financiën Michel Sapin eerder deze maand. Vanaf september wordt het maximale bedrag dat Fransen contant mogen betalen verlaagd van €3.000 naar €1.000, terwijl de limiet voor buitenlanders van €15.000 naar €10.000 wordt teruggebracht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Aantal vacatures in Duitsland op hoogste niveau in zeker elf jaar

Het aantal jobaanbiedingen in Duitsland is gestegen tot het hoogste niveau sinds het Duitse Agentschap voor Werk de statistieken elf jaar geleden begon bij te houden. Dat heeft het agentschap vandaag bekendgemaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Goedkope euro doet Europese aandelen aantrekkelijker ogen

De populariteit van Europese aandelen is aan het groeien. Zeker Amerikaanse beleggers vinden de weg naar onze beurzen. Dat zou volgens The Brics Post het onrechtstreekse gevolg zijn van het soepelere beleid van de Europese Centrale Bank (ECB).

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Geen daling meer arbeidskosten Griekenland, wel in Portugal en Ierland

De gemiddelde arbeidskosten per gewerkt uur zijn afgelopen jaar niet meer gedaald in Griekenland. Dat was nog wel het geval in andere zwakke eurolanden, zoals Portugal.