EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15091 tot 15095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Dit is de enige grafiek die je als belegger nodig hebt

Beleggen is niet eenvoudig. Alles wat er op de financiële markten gebeurt, druist in tegen het psychische vermogen van de mens. De meeste fouten die beleggers maken zijn dan ook emotionele fouten. Wie onderstaande grafiek begrijpt, zal veel fouten vermijden waardoor het rendement van de portefeuille automatisch zal stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

‘Kleine ondernemers ontsloegen nog even snel werknemers voor 1 juli’

Bedrijven in het mkb hebben in juni voor honderden werknemers ontslag aangevraagd om te voorkomen dat ze na 1 juli de nieuwe transitievergoeding moeten uitkeren.

Dat concludeert de Volkskrant na een rondgang onder arbeidsrechtadvocaten en uit cijfers van het UWV. Zo is vorige week voor 1.450 werknemers ontslag aangevraagd, het dubbele van de weken daarvoor.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Griekenland default lening IMF

De kleine kier die gisteren nog werd gecreëerd, bleek niet voldoende te zijn om Griekenland te behoeden van een faling. Griekenland heeft zo de niet zo galante eer om het eerste westerse land te zijn dat zijn lening aan het IMF niet kan terugbetalen.

Het IMF bevestigt dat Griekenland de terugbetaling van € 1,6 miljard niet heeft uitgevoerd. Hierdoor verliest Griekenland toegang tot een nieuwe lening van € 1,8 miljard en € 10,9 miljard om de banken te herkapitaliseren, aldus Yahoo Finance.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Geen akkoord gaslevering Rusland aan Oekraïne

Oekraïne neemt geen gas meer af van Rusland. Dat komt voort uit mislukte onderhandelingen tussen de twee landen.

Oekraïne neemt geen gas meer af van Rusland. Dat komt voort uit mislukte onderhandelingen tussen de twee landen.

Inzet was de levering van gas van het Russische olie- en gasbedrijf Gazprom aan het Oekraïense staatsgasbedrijf Naftogaz. Het contract liep vandaag af.

Tot een deal kwam het niet, maakte de Europese Commissie dinsdag bekend na uren van vergaderen in Wenen. Volgens EU-commissaris Maros Sefcovic, die als bemiddelaar optreedt, staan beide partijen ver van elkaar af.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

BRICS oprichting bijna voltooid

De oprichting van de BRICS New Development Bank (NDB) kwam vandaag weer een stapje dichterbij. De hoogste wetgever bekrachtigde in China een akkoord over de oprichting van de bank op de National People’s Congress Standing Committee. De daadwerkelijke inwerkingtreding van de bank vind pas plaats wanneer alle BRICS landen het plan ratificeren. Tot nu toe waren alleen India en Rusland zo ver.

De bank zal infrastructurele projecten gaan financieren in de 5 deelnemende landen en andere opkomende economieën en is gepland om vanaf 2016 operationeel te zijn. De overeenkomst tot oprichting werd afgelopen jaar ondertekend door de vijf leden – Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika – tijdens de zesde BRICS top.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs