EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15096 tot 15100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

LIVE - Griekenland kan IMF niet terugbetalen, vraagt uitstel

Het nieuwe Grieks voorstel voor een derde steunpakket botste op een Europees neen. Intussen hebben de Grieken het IMF om uitstel gevraagd voor de IMF-terugbetaling van bijna 1,6 miljard euro. Hier leest u de laatste ontwikkelingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

“Het Chinese groeiverhaal is praktisch voorbij”

Het Chinese groeiverhaal is ‘praktisch voorbij’, en de recente dalingen van Chinese aandelen reflecteren te ‘schrikwekkende’ fundamentels, zei een econoom over de kwestie.

Het blokkade voor ’s werelds op 1 na grootste economie is de afhankelijkheid van export naar de Verenigde Staten en Europa, die zelf ook te maken hebben met groeiproblemen, zo zei Peter Navarro, professor economie aan de University of California.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Deadline IMF verstreken: Grieken officieel wanbetalers

Griekenland heeft inderdaad niet aan de aflossingsplicht van het International Monetair Fonds (IMF) voldaan. Daarmee is Griekenland het eerste westerse land dat het IMF niet op tijd terugbetaalt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Forse toename export naar Zwitserland door lagere frank

was een erfenis van het Verdrag van Versailles waarin het land werd gedwongen tot enorme herstelbetalingen na de nederlaag in WO1. De andere helft van de schuld was ontstaan uit de wederopbouw na de WO2. Tegen 1952 bleek West-Duitslands’ schuld ongeveer 25% van het nationaal inkomen. In vergelijking met huidige schulden van Spanje, Griekenland, Ierland en Portugal op 80% is dat relatief laag.

Het belang van Zwitserland in de totale Nederlandse export is daarmee licht gestegen. In de afgelopen 20 jaar heeft Zwitserland fors terrein verloren als goederenleverancier voor Nederland. Bij de export is dit vrij stabiel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Dit is de totale balans wat een Grexit ons zal kosten

Na vijf jaar aan financiële steun aan het failliete Griekenland lijk het moment aangebroken om de eindbalans te maken en wie wat zal moeten betalen (of niet zal terugkrijgen). In totaal is Athene de Europese belastingbetaler 325 miljard euro verschuldigd. Wat wel al een zekerheid is, is de wanbetaling aan het IMF afgelopen nacht, een default nadert dan ook snel.

Waar dit op het eerste zicht voor iedereen een zware boterham zal zijn, moet dit toch iets genuanceerder bekeken worden. Onderstaand grafisch overzicht  toon aan wie welk stuk zal verliezen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs