EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1511 tot 1515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

Oorlog tegen plastic doet 'Big Oil' de das om

De wereldwijde vraag naar olie zal nog voor het begin van de jaren veertig van deze eeuw zijn absolute piek laten optekenen. Dat zegt Spencer Dale, hoofdeconoom van het energieconcern British Petroleum (BP). Reden voor de vervoegde piekverwachting zijn volgens het bedrijf vooral de toenemende maatregelen die worden geëist om de productie van plastic afval te beperken, samen met de toenemende vraag naar elektrische wagens en een verschuiving naar duurzame energiebronnen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

Geld verdiend met Bitcoin? Fiscus wil 33% van uw winst

Geld De fiscus heeft het advies gekregen om winst die afkomstig is van handel in cryptomunten voortaan te belasten aan 33 procent. Dat is het tarief dat gebruikt wordt voor beleggingen met een speculatief karakter.

Geld De fiscus heeft het advies gekregen om winst die afkomstig is van handel in cryptomunten voortaan te belasten aan 33 procent. Dat is het tarief dat gebruikt wordt voor beleggingen met een speculatief karakter.

Een en ander blijkt uit een advies van de ‘Dienst Voorafgaande beslissingen in fiscale zaken’ (DVB), die richtlijnen geeft over de manier op fiscale wetgeving moet worden toegepast. In een nieuwsbrief van de DVB wordt het voorbeeld aangehaald van een student die een applicatie ontwikkelde voor de automatische aan- en verkoop van Bitcoins. Hij maakte winst met zijn verrichtingen. De DVB is van mening "dat beleggingen in virtuele munten doorgaans een speculatief karakter hebben" en dan geldt dus het belastingtarief van 33%.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

Is kobalt het goud van de 21ste eeuw? Apple denkt van wel...

Investeerders hebben de voorbije jaren steeds meer interesse getoond voor kobalt, een grondstof die onmisbaar is voor de productie van lithium ion-batterijen, die in iPhone's worden gebruikt en batterijen voor elektrische voertuigen. Vanwege het toenemende succes van elektrische voertuigen wordt nu stilaan voor een schaarste aan kobalt gevreesd. Dat product wordt dan ook nog eens voornamelijk geproduceerd in een geopolitiek zeer onstabiele regio.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Documentaire: De Chinese Zijderoute

De Chinese president Xi Jinping kwam in 2013 met het plan om de oude Zijderoute nieuw leven in te blazen. Onder zijn leiding werd een nieuwe Aziatische investeringsbank opgericht, waar inmiddels tientallen landen op het Euraziatische continent aan deelnemen. Door de financiële middelen van verschillende landen te bundelen kan een gezamenlijk doel worden gerealiseerd, namelijk de aanleg van een snellere en betere handelsroute op het Euraziatische continent.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Het grootste vuurwerk mag van de goudsector verwacht worden!

De goudsector is op heel wat beleggersradars verdwenen. Spijtig genoeg heeft dit te maken met de tegenvallende resultaten van deze sector. De afgelopen jaren had u immers beter kunnen investeren in de aandelenmarkten. Toch kan daar in de nabije toekomst grote verandering in gaan komen.

Aan het einde van 2015 wist de goudprijs een stevige bodem neer te zetten. Met name tijdens het eerste deel van 2016 wist de goudsector in positieve zin te verrassen en daarmee leek de hard afgestrafte sector terug op de kaart gezet te zijn. Toch is het sinds de zomer van 2016 weer bergafwaarts gegaan met de populariteit van deze sector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs