EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15101 tot 15105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Hoe lingerie als dekmantel fungeerde voor enorme witwasserij

Met de aanhouding van zes verdachten maandag denkt Justitie een grote witwasoperatie te hebben opgerold. Hun dekmantel: een groothandel in damesonderkleding.

Met de aanhouding van zes verdachten maandag denkt Justitie een grote witwasoperatie te hebben opgerold. Hun dekmantel: een groothandel in damesonderkleding.

De groothandel was officieel gevestigd in Amsterdam met een kantooradres, terwijl een locatie op Curaçao als vestigingsadres fungeerde. Maar de bank bij wie de groothandel bankierde kreeg argwaan toen zeer grote bedragen rondgingen.

Een Duitse payment provider (dat is een bedrijf dat diverse betalingsmogelijkheden faciliteert voor bijvoorbeeld webwinkels) maakte in totaal 150 miljoen euro over aan de lingeriegroothandel. Die stuurde dat geld weer door naar rekeningen in met name de Verenigde Staten, Panama en Curaçao.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Chinese beleggers verliezen vertrouwen in de beurs

Afgelopen maandag probeerde de Chinese centrale bank beleggers te sussen door meer liquiditeit in de aandelenmarkt te pompen. Het mocht niet baten, want de beurs ging woensdag opnieuw met bijna 6% onderuit. De handel in veel aandelen is al stilgelegd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Nederlandse huishoudens hebben weer meer schulden

De totale schulden van Nederlandse huishoudens zijn het afgelopen kwartaal opnieuw toegenomen, dat meldt het CBS. Dat terwijl we de afgelopen jaren nog bezig waren met het aflossen van schulden en onze totale private schuldenlast daalde. Eind maart hadden huishoudens in totaal €742 miljard aan schulden, dat was €2 miljard meer dan eind december 2014.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

ECB-bestuurder: ‘Griekse economie op rand van afgrond’

De Griekse economie staat aan de rand van de afgrond. Als zondag geen overeenstemming wordt bereikt over een nieuw hulpprogramma voor het zo goed als failliete land, dreigt een totale ineenstorting.

Dat zei de Franse bestuurder Christian Noyer van de Europese Centrale Bank (ECB) woensdag tegen de radiozender Europe 1.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Russische regering waarschuwt voor de gevaren van ‘selfies’ nemen

Het nemen van ‘selfies’ kan levensgevaarlijk zijn. Daarvoor waarschuwt het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken, dat volgens de Moscow Times een campagne is begonnen om burgers te wijzen op de gevaren bij het maken van dergelijke foto’s.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs