EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15106 tot 15110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Amerikanen willen handelsverdrag Europa rond hebben vóór Obama vertrekt

TPP, TTIP, ITA, EGA en TISA. Het zijn de handelsverdragen die Amerika rond willen hebben nog vóór Obama het Oval Office ontruimt. Werkt Europa mee?

TPP, TTIP, ITA, EGA en TISA. Het zijn de handelsverdragen die Amerika rond willen hebben nog vóór Obama het Oval Office ontruimt. Werkt Europa mee?

Dick Froman heeft heel wat op zijn bord. Froman, binnen het Witte Huis verantwoordelijk voor buitenlandse handel, is vastbesloten een hele rits handelsverdragen voor elkaar te boksen voordat zijn baas Obama het Witte Huis verlaat, schrijft Politico. De tijd dringt: Obama heeft nog 18 maanden van zijn ambtstermijn te gaan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Instemmen met nieuw steunprogramma Griekenland praktisch onmogelijk

Het steunprogramma voor Griekenland is om middernacht afgelopen. Minister en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem was daar bij het ingaan van de Tweede Kamer voor een debat dinsdagavond al helder over.

Hij had kort telefonisch overleg met de ministers van Financiën van de eurolanden (de Eurogroep) dinsdagavond over het jongste verzoek van de Grieken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Eurolanden zeggen ‘nee’ tegen Grieks verzoek om derde steunpakket

De eurolanden hebben het verzoek van Griekenland voor een derde steunpakket en een herstructurering van de schulden afgewezen. Dinsdagavond vergaderden de ministers van Financiën van de eurolanden (de eurogroep) telefonisch met elkaar.

Ook een verlenging van het nog tot middernacht lopende programma is niet meer mogelijk, lieten meerdere ministers na afloop van het gesprek via Twitter weten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Griekenland wil op valreep toch nieuwe bail-out

Vandaag voor middernacht moet Griekenland €1,5 miljard terug betalen aan het IMF. Hoewel Minister van Financiën Yanis Varoufakis eerder deze week liet ontvallen dat Griekenland deze terugbetaling niet zal voldoen, blijkt Eerste Minister Alexis Tsipras alsnog een laatste wanhoopsdaad te verrichten, aldus Business Insider.

Eerder had Europees Commissie voorzitter Jean-Claude Juncker nog een helpende hand toegestoken naar de Griekse regeringsleiders. Hoewel de Grieken dit voorstel in eerste instantie afwezen, ziet het er naar uit dat Tsipras alsnog van gedacht lijkt te veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Waarom Jim Rogers wegblijft van goud

De legendarische investeerder Jim Rogers zou niet raar opkijken als aandelen uit de Verenigde Staten zullen dalen. Sterker nog, hij gaat ervan uit dat ze gaan dalen.

In een interview met MarketWacth zei Jim Rogers vorige week dat hij zijn handen afhoudt van aandelen uit de Verenigde Staten. Anderzijds ziet hij juist kansen in de Aziatische markten, waaronder Japan, Rusland en China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs