EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15111 tot 15115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Thomson Reuters GFMS verwacht stijging goudprijs

De goudprijs zal in het tweede helft van dit jaar weer in een opwaartse trend komen, dat schrijft Thomson Reuters GFMS in haar kwartaalrapport over de goudmarkt. Voor het derde kwartaal van dit jaar verwacht het onderzoeksbureau een koers van gemiddeld $1.135 per troy ounce, die in het vierde kwartaal verder op zal lopen naar gemiddeld $1.175 per troy ounce. Het positieve vooruitzicht van Thomson Reuters GFMS is gebaseerd op de verwachting dat al het slechte nieuws over goud, zoals vraaguitval in China en de verwachting van een renteverhoging door de Federal Reserve, reeds in de koersen verwerkt zitten.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Goud valt zelfs terug naar niveau van voor 2009

Goud incasseert de ene klap na de andere. Beleggers die rond de $1200 per troy ounce dachten dat het ergste achter de rug was worden ook vandaag weer verast. De goudprijs staat inmiddels rond de $1100 en tikte vanochtend zelf $1090 aan. De steun van $1140 die in november van 2014 werd getest is gesneuveld. Afgelopen vrijdag sloot de prijs op $1134.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

29 juli: bye bye BRICS en 7 andere dingen die je moet weten

Rusland in crisis, beurscrash en schuldenzeepbel in China en nu Brazilië dat door kredietbeoordelaar S&P naar junk-status dreigt te worden afgewaardeerd. De BRICS-landen hebben het zwaar. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Column Kees de Kort | Land moet failliet kunnen gaan

Er is een rapport van Duitse deskundigen over Griekenland verschenen. BNR’s macro-econoom Kees de Kort: “Dat moet je zien in het kader van de twee grote verhalen in Europa: een exit kan niet en het afboeken van schulden ligt ook heel moeilijk.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Steve Keen: "Schulden leiden tot economische bubbels"

Volgens econoom Steve Keen zagen veel economen de financiële crisis van 2008 niet aankomen omdat ze onvoldoende – of zelfs helemaal geen – rekening hielden met de ontwikkeling van de private schulden. Zelfs centrale bankiers dachten dat ze de situatie onder controle hadden, omdat de werkloosheid laag was en de inflatie beperkt bleef.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs