EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15111 tot 15115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Brit wil Griekenland redden via crowdfunding: al 185.000 euro in het laatje

Een 29-jarige Brit heeft een crowdfundingcampagne op poten gezet om Griekenland te redden. "Ik heb het gehad met die aanstellerige politici. Het is nu aan het Europese volk om de Grieken te helpen", aldus Thom Feeney.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

10 gewoontes om de betere belegger te worden

Business Insider publiceerde een lijst met 24 gewoontes om te leren zodat je iedere dag steeds slimmer wordt. Bij Slim Beleggen hebben we 10 gewoontes gevonden die van u de betere belegger kunnen maken. Wie veel leest, bijleert via video’s en zijn favoriete financiële bron regelmatig raadpleegt (Slim Beleggen dus …) zal op termijn de betere belegger worden.

Maar daar blijft het niet bij, deel je kennis met anderen, pas je kennis toe, schrijf op wat je moet doen en vooral wat je niet mag doen en praat met interessante mensen binnen je interesse sfeer (opnieuw Slim Beleggen dus …). Ten slotte moet je je inschrijven op nieuwsbrieven om je de betere belegger te maken … zoals die van Slim Beleggen bijvoorbeeld.

Dit is alvast de infographic van 24 gewoontes die je slimmer maken, we hebben er 10 aangevinkt die van toepassing zijn om de betere belegger te worden …

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Toch weer onderhandelingen: Tsipras wil tweejarig steunpakket en afboeking Griekse staatsschuld

De Griekse regering wil een nieuw tweejarig steunpakket dat loopt via het Europese noodfonds ESM om de financiële behoeften van het land volledig af te dekken, in combinatie met een herstructurering van de Griekse schuldenlast.

De Griekse regering wil een nieuw tweejarig steunpakket dat loopt via het Europese noodfonds ESM om de financiële behoeften van het land volledig af te dekken, in combinatie met een herstructurering van de Griekse schuldenlast.

Dat heeft het kantoor van de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag bekendgemaakt.

Volgens Athene blijft Griekenland aan de onderhandelingstafel en zal tot het laatste moment worden gezocht naar een oplossing van de schuldencrisis, met als uiteindelijke doel in de eurozone te blijven. Tsipras heeft eerder altijd gezegd geen nieuw steunpakket te willen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Verkoop Zilver stijgt 80%

In de maand juni is de verkoop van zilveren munten met 80% gestegen ten opzichte van juni 2014.

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Griekenland vraagt om nieuw steunprogramma van twee jaar

De Griekse regering heeft voorgesteld dat er voor de komende twee jaar een nieuw steunprogramma komt voor Griekenland.

Als onderdeel van het steunprogramma willen de Grieken financiering van het permanente Europese noodfonds ESM. Ook moet de schuldenlast van het Zuid-Europese land worden verlaagd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs