EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15121 tot 15125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 juni 2015

Zimbabwanen ruilen 35 biljard eigen valuta om voor één dollar

De portemonnee van de gemiddelde Zimbabwaan wordt binnenkort een stuk dunner.

De portemonnee van de gemiddelde Zimbabwaan wordt binnenkort een stuk dunner.

Vanaf volgende week kunnen de inwoners van het land alle hoeveelheden van de nationale valuta die ze nog hebben, omruilen tegen Amerikaanse dollars. Koers: 35.000.000.000.000.000 Zimbabwaanse dollars voor één Amerikaanse dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juni 2015

China binnenkort Europese markt op met goedkope producten

Binnenkort kunnen Chinese bedrijven makkelijker goedkoper exportproducten op de Europese markt krijgen. Goed nieuws voor China, slecht nieuws voor Europese producenten. Toen China in 2001 lid werd van de Wereldhandelsorganisatie was het de afspraak dat China binnen 15 jaar de status als markteconomie zou krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 juni 2015

‘Berlijn houdt rekening met Grieks bankroet’

De Duitse regering houdt er inmiddels ernstig rekening mee dat er geen oplossing komt voor de Griekse schuldenproblemen. In Berlijn worden achter gesloten deuren plannen gemaakt voor het geval Griekenland failliet gaat, aldus dagblad Bild vrijdag op gezag van niet nader genoemde bronnen.

Bondskanselier Angela Merkel heeft lange tijd alles geprobeerd om een vertrek van Griekenland uit de eurozone te voorkomen. Na een moeizaam gesprek eerder deze week waarin de Griekse premier Alexis Tsipras opnieuw weigerde op de eisen van de schuldeisers in te gaan, zou zij evenwel tot de slotsom zijn gekomen dat zo’n ‘Grexit’ wellicht onvermijdelijk is, aldus Bild.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juni 2015

Leegstand kantoren en winkels blijft maar toenemen ondanks groei

De economie mag uit het dal komen, voor beleggers en eigenaren van commercieel vastgoed blijft het kommer en kwel. Inmiddels staat 17 procent van de kantoren leeg en 9 procent van de winkelruimte.

De leegstand van winkels en kantoren is afgelopen jaar opnieuw toegenomen. Dat blijkt uit een vrijdag verschenen studie van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juni 2015

Renteverhoging VS laat put na bij groeilanden

Opnieuw een waarschuwing richting Amerika, hiermee werd de dag gestart. Ook deze keer werd er gewaarschuwd dat de VS best nog even wachten met het verhogen van de rente. Waar er echter wel een verschil in zat is dat deze keer niet enkel de VS geraakt zou worden door deze verhoogde rente maar in het bijzonder de opkomende markten.

Waar het Westen de afgelopen maanden terug enige groeicijfers kan voorleggen is er echter toch een keerzijde aan de medaille die minder in de schijnwerpers komt te staan. Terwijl de Amerikaanse economie groeit, de eurozone sneller dan verwacht terugkomt en zelfs de Japanse economie groei laat optekenen zou men verwachten dat andere landen mee op sleeptouw genomen worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs