EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15121 tot 15125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Nederland is 17,8 miljard euro kwijt met Grexit, Hoeveel is 17 miljard eigenlijk?

Onder het kopje ‘Europa financieel gezond’ heeft de rijksoverheid op haar website precies becijferd wat er aan Nederlands geld richting Griekenland gegaan is. De totale ‘blootstelling’ bedraagt ongeveer 18 miljard. Per Nederlander is er dus ruim 1000 euro naar de Akropolis gestuurd.

Nederland is 17,8 miljard euro kwijt met Grexit. Uw geld.We weten allemaal dat dat een groot getal is maar het is zo groot dat het ontastbaar en nietszeggend is geworden. Eén miljard is uiteraard 1000 x 1 miljoen (€1.000.000)

[lang scrollen]

Lees verder op fuzzyfun.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Column Kees de Kort | Ja of nee?

Er valt heel veel over Griekenland te vertellen, maar BNR’s macro-econoom Kees de Kort begint maar eens met het referendum. “Ze hebben geen idee wat het voorstel precies is, maar goed, de Grieken moeten ja of nee zeggen tegen het voorstel van de Europese Commissie.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Gates: 'De Uber-problematiek is tijdelijk. De echte revolutie begint wanneer chauffeurs overbodig worden'

De controverses rond de alternatieve taxi-dienst Uber hebben slechts een voorbijgaand karakter. De problematieken die naar voor worden gebracht, hebben immers geen fundamenteel karakter. De grote verandering zal daarentegen gekoppeld kunnen worden aan de introductie van de zelfrijdende wagen.

Dat heeft Bill Gates, mede-oprichter van het technologieconcern Microsoft, tijdens een gesprek met Lionel Barber, hoofdredacteur van de Britse zakenkrant Financial Times, gezegd. Het kan volgens Gates ook worden verwacht dat Uber de leiding in de studie naar de zelfrijdende auto naar zich toe zal trekken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

‘Onderhandelingen met Griekenland niet helemaal dood: Tsipras kijkt nog even’

De Griekse premier Alexis Tsipras overweegt alsnog in te gaan op het laatste bod van de Europese Commissie.

De Griekse premier Alexis Tsipras overweegt alsnog in te gaan op het laatste bod van de Europese Commissie.

Dat meldde de Griekse krant Kathimerini dinsdag.

Eerder op de dag meldden diverse media al dat de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, de Grieken nog een laatste aanbod heeft gedaan, om tot een akkoord te komen over noodsteun voordat de deadline voor een deal met de schuldeisers dinsdag afloopt. Tsipras zou daarvoor dinsdag nog schriftelijk moeten instemmen met het voorstel dat de geldschieters van Griekenland vrijdag op tafel legden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Zoveel is Griekenland de crediteuren in totaal verschuldigd

 Griekenland staat bij verschillende partijen in het krijt. Maar hoeveel is het land, dat op de rand van de afgrond staat, zijn crediteuren nu precies schuldig?

 Griekenland staat bij verschillende partijen in het krijt. Maar hoeveel is het land, dat op de rand van de afgrond staat, zijn crediteuren nu precies schuldig?

Volgens persbureau Reuters, dat een berekening maakte van de officiële data van de verschillende schulden van Griekenland, staat de Griekse totaalschuld nu op 242,8 miljard euro.

Het totaalbedrag is inclusief de twee bailouts die de Grieken kregen van Europese regeringen, en leningen die het Internationaal Monetair Fonds (IMF) sinds 2010 aan het Zuid-Europese land uitvaardigde. Ook zit het geld dat de Europese Centrale Bank (ECB) en verschillende centrale banken in de eurozone tot nu toe in de Griekse economie hebben gepompt hierbij.

Wat is de Griekse regering schuldig en aan wie? Een overzicht:

[...]

Lees verder op Elsevier.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs