EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15131 tot 15135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Shell en BP willen graag terug naar Iran als sancties zijn opgeheven

Olieconcern Shell is van plan terug te keren naar Iran als de westerse sancties tegen het land zijn opgeheven.

Olieconcern Shell is van plan terug te keren naar Iran als de westerse sancties tegen het land zijn opgeheven.

Dat liet topman Ben van Beurden woensdag weten bij de vergadering van oliekartel OPEC in Wenen.

Volgens Van Beurden staan oliemaatschappijen te trappelen om de Iraanse markt te betreden. “Het is een geweldig land, met fantastische voorraden. Zodra er een legitieme mogelijkheid is zullen we Iran bekijken.” Iran behoort tot de grootste olieproducenten van het Midden-Oosten, maar vanwege de handelssancties is de export van olie van het land sterk gedaald.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Het basisinkomen: een eeuwenoude discussie

De invoering van het basisinkomen is op dit moment een veelbesproken onderwerp in Nederland. Overal in het land starten burgers, verenigingen en politieke partijen experimenten met ‘gratis geld’. In Groningen is men bijvoorbeeld een crowfundingscampagne gestart waarbij zoveel mogelijk mensen duizend euro per maand krijgen uitgekeerd. Het idee van een basisinkomen is echter niet bepaald nieuw.

[...]

Lees verder op Historien.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Crisis Griekenland zorgt voor dollarbulls

De aanhoudende zorgen rondom de toekomst van Griekenland beginnen hun tol te eisen op de euro. Een munt die daar juist van profiteert, is de dollar. Een agressieve rally in de dollar is echter onwaarschijnlijk doordat Amerikaanse data zwak blijven, aldus analisten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Blufpokerend de afgrond in

Vrijdag is het zover: dan komt OPEC samen in Wenen om te beslissen of de olieproductie wordt teruggeschroefd of niet. De kans dat het productieplafond wordt verlaagd is nochtans bijzonder klein: geen enkele grote producent wil namelijk marktaandeel verliezen.

Vrijdag is het zover: dan komt OPEC samen in Wenen om te beslissen of de olieproductie wordt teruggeschroefd of niet. De kans dat het productieplafond wordt verlaagd is nochtans bijzonder klein: geen enkele grote producent wil namelijk marktaandeel verliezen.

Met andere woorden: De Saoedi’s, die nochtans zwaar te lijden hebben onder de lage olieprijs, willen hun marktaandeel niet opofferen aan de Amerikanen en de Russen. Zij rijden zichzelf nog liever in het bankroet.

Dat de Saoedi’s op kamikaze-koers vliegen is niet alleen slecht nieuws voor de Saoedi’s zelf, maar ook voor de kleinere producerende landen, zoals Ecuador, Venezuela en voornamelijk Iran.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Een land van het welke weinigen de hoofdstad kunnen opnoemen heeft het beste zakenklimaat van Zuid-Amerika

Paraguay heeft het beste ondernemersklimaat van Zuid-Amerika. Dat blijkt uit de halfjaarlijkse Ifo/FGV Economic Climate Index voor Latijns Amerika. Die houdt rekening met en combineert een aantal factoren zoals ondernemersvertrouwen, inflatie, gebrek aan concurrentievermogen, gebrek aan geschoold personeel, de toekomstverwachtingen en de openbare schuld. Hoe meer punten een land in de verschillende indexen verzamelt des te beter zijn economisch klimaat.

Uit de index blijkt dat Zuid-Amerika door een moeilijke periode gaat, want nooit eerder in de voorbije zes jaar scoorde de index slechter. Enkel Chili en Ecudaor laten in vergelijking met een half jaar geleden een verbetering zien; alle andere landen stagneren of gaan achteruit.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs