EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15136 tot 15140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Griekse minister Varoufakis: desnoods ECB aanklagen bij rechter om Griekenland in euro te houden

Griekenland zal niet schromen om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen de Europese Unie, als het land uit de eurozone of de Europese Unie wordt gezet.

Griekenland zal niet schromen om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen de Europese Unie, als het land uit de eurozone of de Europese Unie wordt gezet.

Dat stelde de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis dinsdag in een interview met de Britse krant Daily Telegraph.

,,In de verdragen van de Europese Unie is niets voorzien voor een euro-exit en wij weigeren om die te accepteren”, aldus Varoufakis. ,,Over het lidmaatschap van Griekenland van de eurozone kan niet onderhandeld worden”, gaf hij verder aan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Oliekoorts in Noorwegen

Noorwegen gaat nu echt naar olie boren in de Noordzee bij Stavanger. Het Johan Sverdrup offshore olieveld wordt deze eeuw een van de grootste projecten van het land en..van Europa. Het veld heeft een opbrengst tussen 1.7 en 3 million vaten olie. De eerste stap van Statoil is de bouw van een veldhub met vier aan elkaar verbonden  platforms met een waarde van 14.8 miljard US $. De tweede fase start in 2022. Een jacket van 26,500 ton jacket wordt dan vervoerd door de grootste Jacklift, de Heeremas H-851. Meer over de Sverdrupvondst bij GCaptain

[...]

Lees verder op Bootjesgek.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Griekenland is de grootste hervormer van Europa

De banken in Griekenland blijven dicht, de Griekse burger krijgt zijn referendum en de Europese beurzen worden zenuwachtig. We bespreken het nieuws van de dag met Jesse Frederik, economiejournalist van De Correspondent en auteur van het boek Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers.

[...]

Lees verder op Volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Griekenland dreigt met juridische stappen

Griekenland zal niet schromen om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen de Europese Unie, als het land uit de eurozone of de EU wordt gezet.

''In de verdragen van de Europese Unie is niets voorzien voor een euro-exit en wij weigeren om die te accepteren'', aldus Varoufakis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Waarom koopt Apple Griekenland niet?

Het begon een paar jaar geleden als een grap. Apple heeft bijna 200 miljard dollar cash. Een andeelhouder vroeg aan Tim Cook: “waarom kopen jullie Griekenland niet?”

Het begon een paar jaar geleden als een grap. Apple heeft bijna 200 miljard dollar cash. Een andeelhouder vroeg aan Tim Cook: “waarom kopen jullie Griekenland niet?”

Het idee van Leonid Bershidsky  is simpel: die bedrijven kopen gezamelijk de schuld van Griekenland op, tot er een normaal schuldenniveau overblijft, bijvoorbeeld 70 %. Dat kost ze 200 miljard.

Daar staat uiteraard iets tegenover: goudgerande vestigingsvoorwaarden en zeer lage belastingen. Voor eeuwig. Voor Griekenland kan de pret niet op: de schulden weg en ook nog de hoofdkwartieren binnen de grenzen van een paar van de topbedrijven van de wereld.

[...]

Lees verder op Welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs