EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15136 tot 15140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

De verrotting in het hart van het financieel systeem is een gevolg van belangenconflicten

GLass Steagall 2.0 is een afleidingsmanoeuvre voor een strengere regulering van de financiële sector. Dat zeggen Jacques M. Thys, voormalig directeur-generaal Fortis Americas en advocaat Fernand Keuleneer.

GLass Steagall 2.0 is een afleidingsmanoeuvre voor een strengere regulering van de financiële sector. Dat zeggen Jacques M. Thys, voormalig directeur-generaal Fortis Americas en advocaat Fernand Keuleneer.

 Het Europees Parlement heeft de bankenwet 'naar af' gestuurd, er komt geen nieuwe 'Glass Steagall'. 'De bankenlobby heeft gewonnen', titelde De Standaard op 28 mei. Maar is dat wel de volledige waarheid ? Een strengere regelgeving in de financiële sector is een dringende noodzaak, maar Glass Steagall 2.0 is contraproductief. Een verkeerde diagnose van de kwaal leidt tot een verkeerde behandeling.

[...]

Lees verder op Knack.be
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Finse economie in recessie

De economie van Finland is in het eerste kwartaal van dit jaar in een recessie beland. Dat meldt het Finse statistiekbureau.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Market Update (4 juni 2015)

Federal Reserve ziet gestage groei Amerikaanse economie, Chinese munt steeds populairder in de internationale handel en Nederlandse hypotheekverstrekkers hebben het weer druk. Verder in het nieuws: Duitse obligatierente schiet opnieuw omhoog, Rusland wil obligaties uitschrijven in Chinese yuan en Draghi praat de euro omhoog.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

"Grieken kunnen voorstel EU niet accepteren"

Griekenland kan niet instemmen met de voorstellen van Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker om de Griekse schuldenproblematiek op te lossen. Dat laat de Griekse staatssecretaris van Scheepvaart Thodoris Dritsas vandaag weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Goudjager pakt Atlantische Oceaan

Het Amerikaanse bedrijf is de goudberger van de Atlantantische Oceaan geworden. Het bedrijf werkt al aan de berging van vijf schatwrakken vol goud en zilver die kiloters diep op de zeebodem liggen. Met ROV-subs zijn de wrakken gelocaliseerd en bestudeerd. Er zijn al tonnen aan munten geborgen uit het Duitse vrachtschip met munten SS Gairsoppa. Verder bergt het bedrijf uit de SS Central America en nog drie andere wrakken. Het bedrijf werkt met vergunningen (80/20 deals) maar krijgt soms nog wel een onverwachte schadeclaim aan haar broek; van nieuwe kapers op de kust! Meer bij Shipwrecknet en Odyssey Marine Exploration.

[video]

Lees verder op Bootjesgek.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs