EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15141 tot 15145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

De onverzoenlijke Grieken hebben hun hand overspeeld

 De Grieken staan op het punt failliet te gaan. Een harde confrontatie tussen de extreem-linkse Griekse regering en de rest van de eurozone was onvermijdelijk. Europa moet voet bij stuk houden.

De Griekse premier Alexis Tsipras doet al tijden alsof Griekenland het slachtoffer is van buitenlandse banken die het land met goedkope leningen naar de rand van de afgrond hebben gevoerd.

[...]

Lees verder op Elsevier.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

S&P verlaagt Griekse kredietwaardering weer

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Griekenland opnieuw verlaagd. Dat maakte S&P maandag bekend.

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Griekenland opnieuw verlaagd. Dat maakte S&P maandag bekend.

De rating ging van CCC naar CCC-, met een negatief vooruitzicht. Eerder deze maand schroefde S&P de kredietwaardigheid ook al met één stap terug.

Volgens S&P is het onvermijdelijk dat Griekenland binnen zes maanden in gebreke zal blijven met het nakomen van zijn commerciële financiële verplichtingen, tenzij er onverwacht gunstige veranderingen in de situatie optreden. Het bureau is van mening dat er een kans van 50 procent is dat Griekenland uit de eurozone gaat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Nestlé loopt in Afrika een scheur in de broek op

Voedingsmiddelenbedrijven als Unilever, Danone en Nestlé zijn voor hun groei steeds meer afhankelijk geworden van de Opkomende Markten. Vooral in Azië en in minder mate in Latijns Amerika is de middenklasse de laatste 20 jaar sterk in getal en koopkracht gegroeid. Aan die periode lijkt nu een einde te komen, als we tenminste Paul Bulcke, ceo van het Zwitserse Nestlé mogen geloven. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Kijk eens naar Portugal....

Alle aandacht gaat momenteel uit naar Griekenland. Maar hoe staat het met dat andere Zuid-Europese land dat ook voor faillissement behoed moest worden? Is Portugal werkelijk het succesverhaal dat het op de financiële markten lijkt te zijn? Lees de column van Hendrik Oude Nijhuis.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Beurzen zakken iets verder weg’

De effectenbeurs aan het Amsterdamse Damrak zakt dinsdag naar verwachting nog iets verder weg na de stevige verliezen van maandag. Ook de andere aandelenmarkten in Europa zullen waarschijnlijk met verliezen openen. De Griekse schuldenkwestie blijft de gemoederen bezighouden nu een vertrek van Griekenland uit de eurozone steeds dichterbij komt.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs