Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 15146 tot 15150
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

De tien beste landen om op pensioen te gaan

Een studie gebaseerd op statistieken van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat gepensioneerden het best af zijn in Noord-Europa. De studie keek naar verschillende criteria zoals levensverwachting, belastingdruk, leefmilieu en pensioenfinanciering in honderdvijftig verschillende landen. Hieronder volgt de top tien van de beste landen om op pensioen te gaan.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

Bitcoin koers maakt flinke duikeling na nieuws over hack en diefstal

De dark-market "Evolution", een van de opvolgers van de opgerolde Silk Road leek ook het slachtoffer te zijn geworden van een hack. Later bleek echter dat 2 van de operators er waarschijnlijk simpelweg vandoor gegaan zijn met ongeveer 130000 bitcoins, ongeveer 34 miljoen dollar. De identiteit van de booswichten is blijkbaar bekend maar of de personen in kwestie gepakt gaan worden kan je je afvragen. Het verhaal kan je volgen op reddit.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

19 maart: dure dollar treft Amerikaanse economie en 7 andere dingen die je moet weten

De Amerikaanse centrale bank had woensdag toch een verrassing in petto: een waarschuwing dat de dure dollar de Amerikaanse economie pijn kan doen. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

Column Kees de Kort | Medelijden met Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem moet met de Grieken dealen, maar waar wordt hij nou mee geconfronteerd? Dat vraagt macro-econoom Kees de Kort zich vandaag af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

OPEC verwacht groeiende vraag naar olie vanuit China en Midden-Oosten

Bijna de helft van de groeiende vraag naar olie komt dit jaar waarschijnlijk vanuit China en het Midden-Oosten, zo meldt de Organization of the Petroleum Exporting Countries (OPEC) deze week.

In zijn maandelijkse rapport voorspelde de OPEC dat de wereldwijde vraag naar olie zal toenemen met gemiddeld 1,17 miljoen vaten per dag naar ruim 92 miljoen vaten per dag. Een kleine veranderingen ten opzichte van de schattingen die in februari werden gemaakt. Dit is te danken aan de recente prijsdalingen die de olieconsumptie ondersteunen.