EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15146 tot 15150
Geplaatst op: zondag 26 april 2015

Zo ziet de reiziger van 2030 eruit

De reiziger van de toekomst is niet de toerist van vandaag. Tegen het einde van het volgende decennium komen er nieuwe soorten reizigers bij. Er zullen toeristen zijn die hun vakantiebestemming kiezen afhankelijk van het succes dat ze ermee zullen hebben in hun sociale netwerk, terwijl anderen hun vakantie zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk willen hebben en nog een groep een wilde onvergetelijke ervaring wil meemaken. Dat is de conclusie van een studie in opdracht van de internationale reisorganisatie Amadeus.

Een stijgend aantal mensen zal tegen 2030 volgens de studie de middelen hebben om op reis te gaan. Meer dan 1,8 miljard reizigers zullen zich elk jaar buiten hun eigen land wagen op zoek naar de perfecte vakantie. Maar de definitie over die perfecte vakantie zou voor de toeristen van morgen wel eens heel anders kunnen zijn dan voor de huidige reiziger.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Moody’s laat zich negatief uit over inkoopprogramma’s aandelen

Bedrijven die obsessief eigen aandelen inkopen zouden daarmee een grote fout kunnen maken. Dat beweert ten minste een analist van Moody’s. Sterker nog, het is volgens die analist zelfs tijd voor bedrijfsmanagers om de populaire inkoopprogramma’s van aandelen en dividendverhogingen te heroverwegen. Het verhoogt de aandelenkoers van bedrijven, zonder iets te doen voor de langetermijnperspectieven, stelt de analist.

‘Je moet ervan uitgaan dat er een conflict bestaat tussen crediteuren en aandeelhouders als het gaat om aandeleninkoopprogramma’s’, zei Christina Padgett, van Moody’s.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Vakantiegeld komt eraan: uitgeven, sparen, beleggen of hypotheek aflossen?

Met de maand mei in aantocht kijken veel Nederlanders weer uit naar het vakantiegeld. Daarmee kun je lekker op stap gaan, maar hoe staat het met de alternatieven?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Bankier "met koopwoede" in de cel, stal jarenlang van rijke weduwe

Een ex-bankdirecteur van het Belfius-filiaal in Diksmuide zit sinds woensdag in de cel. Hij maakte jarenlang misbruik van het vertrouwen van een rijke weduwe uit Nieuwpoort. Hij haalde geld voor haar af, maar stak een groot deel in eigen zakken om motors en kledij mee te kopen. De man bekent de feiten, maar betwist dat het om 400.000 euro gaat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Ministers doorbreken taboe: plan B voor Griekenland

De eurolanden betwijfelen of een Grieks faillissement nog voorkomen kan worden. Voor het eerst werd vandaag in de Eurogroep de optie van een 'Plan B' voor Griekenland genoemd: kapitaalrestricties, de mogelijke opmaat naar een vertrek uit de eurozone.

De Griekse minister van Financiën Varoufakis reageerde woedend en dreigde met serieuze economische gevolgen voor de andere eurolanden.

[...]

Lees verder op demorgen.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs