EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15151 tot 15155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

EU steekt miljoenen in verbetering infrastructuur Nederland

De Europese Commissie wil miljoenen uittrekken om de Nederlandse infrastructuur te verbeteren.

De Europese Commissie wil miljoenen uittrekken om de Nederlandse infrastructuur te verbeteren.

Voor de verlegging van een goederenspoorlijn in de haven van Rotterdam komt bijna 60 miljoen euro beschikbaar. Door het nieuwe traject moeten de problemen door de Calandbrug, die een flessenhals dreigt te worden, verdwijn

De commissie wil in totaal 13,1 miljard euro uitgeven voor 276 projecten die het transport in de Europese Unie moeten verbeteren. Het gaat om het grootste pakket ooit, aldus Europees Commissaris Violeta Bulc.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Dijsselbloem: Grexit nog te vermijden

Een vertrek van Griekenland uit de eurozone is volgens minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) nog te vermijden. Hij zei dat maandag in Den Haag.

Een vertrek van Griekenland uit de eurozone is volgens minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) nog te vermijden. Hij zei dat maandag in Den Haag.

Op de vraag of een vertrek van Griekenland uit de eurozone (een Grexit genaamd) nog te voorkomen is, zei hij: ,,Er is nog veel denkbaar. Ik blijf zeggen dat de deur bij ons nog open staat, hoewel de mogelijkheid en tijd wel heel beperkt zijn.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Wat met Griekenland na dinsdag?

Het is vijf voor twaalf voor Griekenland. Morgen verloopt de deadline voor het huidige steunprogramma en met het uitblijven van een nieuw akkoord maakt het land ook geen aanspraak op het resterende bedrag van ruim 7 miljard euro uit het hulpprogramma. Sterker, het land koerst af op een faillissement. Maar wat gebeurt er dan?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

BIS: Griekenland kan men opvangen, een nieuwe financiële crisis niet

Monetaire beleidsmakers zitten zonder mogelijkheden om een nieuwe financiële crisis op te vangen. De rechtstreekse gevolgen van Griekenland kan men opvangen bij een default, maar een nieuwe financiële crisis driegt de westerse wereld opnieuw op of over de rand van de afgrond te duwen.

Het BIS of de Bank of International Settlements is in feite de centrale bank der centrale banken. Deze instelling trekt al langer aan de alarmbel. Volgens het BIS hebben de centrale banken tijdens de vorige financiële crisis hun ammunitie volledig opgebruikt en werd deze onvoldoende aangevuld om een nieuwe crisis het hoofd te bieden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Column Kees de Kort | De monumentale incompetentie van Syriza

Syriza is met een totaal sprookjesverhaal aan de macht gekomen in Griekenland. En die denken nu dat ze in Washington, Frankfurt en Brussel die sprookjes ook geloven.

Dus die hebben de afgelopen zes maanden geïrriteerd, belazerd en bedonderd en die hebben gewoon geen vrienden meer.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs