EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15151 tot 15155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 juli 2015

Hedgefondsen short op goud, een contraire indicator?

De CFTC registreerde in de week van 21 juli voor het eerst een netto shortpositie in goud onder de hedgefondsen. Alle posities samengevoegd kwam de toezichthouder uit op een netto shortpositie van 11.345 contracten, waarbij ieder contract de levering van 100 troy ounce goud vertegenwoordigt. Het is tekenend voor het negatieve sentiment in de markt.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 27 juli 2015

Particulieren blijven veel goud kopen

In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten bij een daling van de goudprijs is de verkoop van fysiek goud en zilver de afgelopen weken juist sterk toegenomen. Sander Noordhof van Goudstandaard spreekt van een ‘ongekende drukte’ in de goudmarkt, vooral als je bedenkt dat de zomer normaal gesproken juist een zeer rustige periode is voor de goudhandel.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 27 juli 2015

'Verwacht in Polen geen enthousiasme voor de euro'

'Verwacht in Polen geen enthousiasme voor de euro.' Dat heeft Marek Belka, de gouverneur van de Poolse Centrale Bank, gezegd in een interview met de Britse krant Sunday Telegraph:

'Verwacht in Polen geen enthousiasme voor de euro.' Dat heeft Marek Belka, de gouverneur van de Poolse Centrale Bank, gezegd in een interview met de Britse krant Sunday Telegraph:

“Wanneer er nog rook komt uit een brandend huis, loop je daar ook niet naar binnen. Het is gewooonweg niet veilig. Zo lang de eurozone problemen heeft met een aantal van zijn eigen leden mag u in Polen geen enthousiasme voor de euro verwachten. De situatie in Griekenland vergroot het vertrouwen in de eenheidsmunt niet. Als we straks nog verder naar rechts opschuiven (in Polen), zal het enthousiasme voor de euro nog verzwakken.’ 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 27 juli 2015

Belasting op spaargeld mogelijk fors omlaag

De belasting op spaargeld gaat mogelijk flink naar beneden. Op dit moment gaat de belastingdienst nog van uit van een rendement van 4% op het vermogen, maar door de extreem lage rente is dat rendement niet meer haalbaar zonder extra risico te nemen. Daarom zijn er plannen om het fictieve rendement te verlagen naar 2,4%, waardoor de heffing op het vermogen boven de grens van €21.330 veel lager zal uitvallen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 27 juli 2015

India Importeert 35% meer zilver

India importeerde in 2014 een record hoeveelheid zilver. In 2015 is de import weer sterk toegenomen.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs