EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15156 tot 15160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Verwacht geen Grieks akkoord, maakt Dijsselbloem duidelijk

Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem verwacht niet dat gesprekken woensdagavond in Brussel met hoofdrolspelers in de Griekse schuldenkwestie leiden tot een akkoord. Dat zei hij voorafgaand aan het overleg.

Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem verwacht niet dat gesprekken woensdagavond in Brussel met hoofdrolspelers in de Griekse schuldenkwestie leiden tot een akkoord. Dat zei hij voorafgaand aan het overleg.

Voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie heeft de Griekse premier Alexis Tsipras in Brussel uitgenodigd voor overleg. Ook Dijsselbloem spreekt met beide heren. Eerst heeft hij een gesprek met Juncker.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

“Snelle renteverhoging is nodig tegen bubbels”

De Amerikaanse Federal Reserve zou moeten overwegen om de rentes liever eerder dan later te verhogen om zo speculatieve bubbels in de huizen- en aandelenmarkt te tackelen. Dat zei Nobelprijswinnaar en econoom Robert Shiller deze week.

‘Ik denk dat de beleidsmakers van de Fed dat zouden moeten overwegen omdat ze die fout in het verleden ook hebben gemaakt’, vertelde de professor van Yale in een interview toen hem gevraagd werd of hij wel of niet denkt dat de Fed de rente zou moeten verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Thomas Piketty over euro en ongelijkheid

Thomas Piketty, de econoom die het jongste jaar furore maakt met zijn boek ‘Kapitaal in de 21ste eeuw’, sprak woensdag in het Europees Parlement in Brussel. Hij werd er uitgenodigd op een studiedag over duurzame economie, ingericht door de Europese socialisten.

Piketty sprak voor een publiek waarvan het overgrote deel de man ziet als de redder van de sociale welvaartsstaat. Iedere sociaaldemocraat trekt zich op aan wat Piketty zegt en schrijft. De Franse economist is de laatste strohalm van de socialisten in Europa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Credit Suisse: Chinese aandelen zijn fors overgewaardeerd

Of er sprake is van een bubbel voor Chinese aandelen, hangt af van welke data je bekijkt. Hoe dan ook is de markt voorbij gegaan aan zijn fundamenten en zijn Chinese aandelen voor 23 procent ‘overbought’, aldus Credit Suisse.

‘Marges, winstgevendheid en waardecreatie blijven verder dalen nu de productiviteitsgroei achter blijft bij de reële loongroei en de verkoopprijzen van producten worden uitgehold’, zo schrijft Credit Suisse afgelopen week in een note.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Trend: De digitale revolutie is er: smartphonegebruik ontploft de volgende vijf jaar

U verbruikt nu al veel mobiele data? Binnen vijf jaar zal het vertienvoudigenzal de volgende jaren voor een wereldwijde revolutie in de media zorgen. Dat staat in twee nieuwe studies die de Financial Times publiceert. Volgens hen zal bijna de hele wereld een smartphone gebruiken om video's te bekijken en nieuws te volgen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs