EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15156 tot 15160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Europese beurzen zakken (nog) verder weg

De Europese aandelenbeurzen zakten donderdagmiddag dieper in het rood nadat Wall Street in mineur opende. In Amsterdam verloren vooral de AEX-fondsen Delta Lloyd en OCI, terwijl elders in Europa autofabrikanten forse verliezen optekenden.

Een uur voor het slot stond de AEX 2,8 procent lager op 407,61 punten en verloor de MidKap 3,4 procent tot 614,52 punten. De toonaangevende indices in Frankfurt, Londen en Parijs leverden tussen 1,3 en 2,6 procent in.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Sterkhouder Noorwegen verlaagt rente door lage olieprijs, tijdelijke problemen?

Voor olieproducerende landen en bedrijven zijn het spannende tijden. De lage prijzen brengen een pak minder op dan voorheen en dat weegt op de nationale economieën van deze landen. Noorwegen vindt het zelfs noodzakelijk om de rente opnieuw een stapje te verlagen om zo de economie terug te stimuleren.

Deze week heeft de Noorse centrale bank de beleidsrente verlaagd naar een nieuw historisch laag dieptepunt, namelijk 0,75 procent. Voorlopig moet deze renteknip voldoende zijn om de economie te ondersteunen maar om een recessie te voorkomen, zal er toch meer nodig zijn, zo liet de instelling weten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Caterpillar gaat tot 10.000 banen schrappen wereldwijd

Caterpillar gaat wereldwijd mogelijk tot meer 10.000 banen schrappen. Dat maakte de producent van graafmachines vandaag bekend, samen met een verlaging van de vooruitzichten voor het huidige boekjaar. De crisis op de grondstoffenmarkten treft ook 's werelds grootste producent van mijnbouwmachines. Het Amerikaanse bedrijf heeft vestigingen in Charleroi en Grimbergen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Column Kees de Kort | De zure appel van de Fed

Over een maand of twee zal alles wel weer samenvallen, maar op dit moment zit er nog een gapend gat tussen de Amerikaanse inkoopmanagers en de regionale indicatoren, stelt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Zilver: vraag stijgt en aanbod daalt

Het aanbod van zilver in de vorm van zilverproductie is sterk gedaald dit jaar De vraag naar zilver is juist.....

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs