EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15176 tot 15180
Geplaatst op: zondag 26 april 2015

‘Eurogroep werkt niet aan plan B Griekenland’

De eurogroep, het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden, werkt niet aan een plan B of noodscenario voor Griekenland. Dat zei voorzitter Jeroen Dijsselbloem zaterdag in de Letse hoofdstad Riga. ,,We gaan daar ook niet over praten.”

De eurogroep, het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden, werkt niet aan een plan B of noodscenario voor Griekenland. Dat zei voorzitter Jeroen Dijsselbloem zaterdag in de Letse hoofdstad Riga. ,,We gaan daar ook niet over praten.”

Wel gaf hij toe dat ,,enkele” ministers tijdens het overleg van vrijdag hun grote zorgen hebben geuit over het gebrek aan voortgang en de houding aan Griekse zijde bij de onderhandelingen over hervormingen in ruil voor financiële steun.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 26 april 2015

Vastgoedprijzen bleven ook in 2014 licht stijgen

Statbel, het Belgische bureau voor statistiek heeft de vastgoedcijfers voor het volledige jaar 2014 gepubliceerd. Daaruit blijkt dat de gemiddelde prijzen van gewone woonhuizen, villa’s, appartementen en bouwgronden licht zijn blijven stijgen. Voor gewone woonhuizen, appartementen en bouwgronden was deze prijsstijging minder fel dan het jaar voordien. Voor villa’s is de prijsstijging ongeveer even sterk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 26 april 2015

Is Draghi nu een held of een gek?

Het Franse magazine Le Point stelt zich vragen bij het beleid dat de Europese Centrale Bank (ECB) onder het voorzitterschap van Mario Draghi voert. De beslissing om de geldpersen aan te zetten en daarmee staatsobligaties op te kopen brengt volgens het magazine grote risico’s met zich mee, al zijn er ook niet te ontkennen positieve effecten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 26 april 2015

Zo ziet de reiziger van 2030 eruit

De reiziger van de toekomst is niet de toerist van vandaag. Tegen het einde van het volgende decennium komen er nieuwe soorten reizigers bij. Er zullen toeristen zijn die hun vakantiebestemming kiezen afhankelijk van het succes dat ze ermee zullen hebben in hun sociale netwerk, terwijl anderen hun vakantie zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk willen hebben en nog een groep een wilde onvergetelijke ervaring wil meemaken. Dat is de conclusie van een studie in opdracht van de internationale reisorganisatie Amadeus.

Een stijgend aantal mensen zal tegen 2030 volgens de studie de middelen hebben om op reis te gaan. Meer dan 1,8 miljard reizigers zullen zich elk jaar buiten hun eigen land wagen op zoek naar de perfecte vakantie. Maar de definitie over die perfecte vakantie zou voor de toeristen van morgen wel eens heel anders kunnen zijn dan voor de huidige reiziger.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Moody’s laat zich negatief uit over inkoopprogramma’s aandelen

Bedrijven die obsessief eigen aandelen inkopen zouden daarmee een grote fout kunnen maken. Dat beweert ten minste een analist van Moody’s. Sterker nog, het is volgens die analist zelfs tijd voor bedrijfsmanagers om de populaire inkoopprogramma’s van aandelen en dividendverhogingen te heroverwegen. Het verhoogt de aandelenkoers van bedrijven, zonder iets te doen voor de langetermijnperspectieven, stelt de analist.

‘Je moet ervan uitgaan dat er een conflict bestaat tussen crediteuren en aandeelhouders als het gaat om aandeleninkoopprogramma’s’, zei Christina Padgett, van Moody’s.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs