EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15181 tot 15185
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Vakantiegeld komt eraan: uitgeven, sparen, beleggen of hypotheek aflossen?

Met de maand mei in aantocht kijken veel Nederlanders weer uit naar het vakantiegeld. Daarmee kun je lekker op stap gaan, maar hoe staat het met de alternatieven?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Bankier "met koopwoede" in de cel, stal jarenlang van rijke weduwe

Een ex-bankdirecteur van het Belfius-filiaal in Diksmuide zit sinds woensdag in de cel. Hij maakte jarenlang misbruik van het vertrouwen van een rijke weduwe uit Nieuwpoort. Hij haalde geld voor haar af, maar stak een groot deel in eigen zakken om motors en kledij mee te kopen. De man bekent de feiten, maar betwist dat het om 400.000 euro gaat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Ministers doorbreken taboe: plan B voor Griekenland

De eurolanden betwijfelen of een Grieks faillissement nog voorkomen kan worden. Voor het eerst werd vandaag in de Eurogroep de optie van een 'Plan B' voor Griekenland genoemd: kapitaalrestricties, de mogelijke opmaat naar een vertrek uit de eurozone.

De Griekse minister van Financiën Varoufakis reageerde woedend en dreigde met serieuze economische gevolgen voor de andere eurolanden.

[...]

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Z24 Bizniz Quiz: Wat weet jij van Varoufakis?

Yanis Varoufakis kreeg bij zijn aantreden de opdracht mee Griekenland in de euro te houden. Maar de Griekse minister van Financiƫn lijkt nu eerder de man te worden die Griekenland aan de drachme hielp. Wat weet jij van de voormalige Griekse professor met sterallures?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015

Plasticproducenten hebben moeite om grondstoffen te vinden voor hun producten. Leveranciers kunnen niet meer aan de vraa

Plasticproducenten hebben moeite om grondstoffen te vinden voor hun producten. Leveranciers kunnen niet meer aan de vraag voldoen en beroepen zich op overmacht.

Plasticproducenten hebben moeite om grondstoffen te vinden voor hun producten. Leveranciers kunnen niet meer aan de vraag voldoen en beroepen zich op overmacht.

Dat meldt kunststof- en rubberfederatie NRK. Producenten van verpakkingen en bouwmaterialen als kabelmantels, leidingen en vezels krijgen nul op het rekest bij hun leveranciers. De prijzen voor wel uitgevoerde leveringen stijgen, ondanks de relatieve dalende prijs van olie, de belangrijkste grondstof.

[...]

Lees verder op duurzaambedrijfsleven

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs