EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15181 tot 15185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Banken Griekenland gaan dicht, maximaal 60 per dag pinnen

De Griekse banken blijven de hele week gesloten en spaarders in Griekenland mogen per dag nog maar €60 pinnen. We schreven in februari al dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat er kapitaalcontroles ingevoerd zouden worden, maar de ECB wist dat nog behoorlijk lang uit te stellen door steeds het noodkrediet aan de Griekse bankensector op te rekken. Op Marketupdate zagen we de kapitaalcontroles in Griekenland al aankomen, maar kennelijk waren veel beleggers niet op de hoogte dat het zo snel zou gaan. Na de misplaatste euforie van vorige week openden de aandelenmarkten wereldwijd flink lager.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Daling aandelenmarkt gunstig voor goud

De daling van de Chinese aandelenmarkt is gunstig voor goud. De aandelenmarkt in China is recent hard gedaald. De import van goud is juist sterk gestegen.

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Griekse crisis richt ravage aan op Europese beurzen

De escalatie van de Griekse crisis in het afgelopen weekeinde zorgt voor een ravage op de Europese aandelenbeurzen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Juncker komt deze middag met nieuwe voorstellen

Voor Griekenland en de eurozone wacht een financiële achtbaan nadat afgelopen weekend de onderhandelingen tussen Athene en zijn geldschieters werden afgebroken. In Griekenland gaan de banken niet open en de wereld volgt met argusogen het beursnieuws.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Russische roebel zakt weg

De roebel is op weg naar zijn laagste niveau in 2 weken, doordat de steun van lokale belastingen afnam en verlening van sancties van de Europese Unie (ingesteld vanwege Oekraïne) zorgden voor nieuwe zorgen over of bedrijven hun buitenlandse schulden wel kunnen financieren.

De Russische roebel daalde tot nu toe in juni met zo’n 4 procent. Verder daalden obligaties vorige week, waardoor de rente op 5-jaars obligaties van de staat er steeg tot ruim 11 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs