EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15186 tot 15190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Apple verliest 40 miljard aan beurswaarde bij opening Wall Street

De Amerikaanse beurzen zijn woensdag lager geopend. Beleggers verwerkten een grote stroom aan cijferpresentaties. Technologiereuzen Apple en Microsoft stonden flink onder druk na tegenvallende prestaties. De zwaargewichten drukten daarmee stevig op het sentiment.

De Dow-Jonesindex stond kort na de openingsbel 0,2 procent in de min op 17.881 punten. Ook de S&P deed een stap terug. De brede graadmeter verloor 0,3 procent tot 2112 punten. Technologiebeurs Nasdaq noteerde een min van 1 procent op 5156 punten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

We naderen ‘piek-pessimisme’ in commodities

Leg de grafieken van de S&P 500 en de Bloomberg Commodity Index naast elkaar en je ziet hetzelfde als eind jaren 1990. Alleen dan nu nog even een factor extremer.

Grondstoffen zijn de afgelopen vier jaar simpelweg verpletterd. De dalingen op een rijtje:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Dit merken we in Nederland van de razendsnelle opmars van Chinese webwinkels

EverBuying, BangGoods, LightintheBox. Het zijn slechts drie namen van Chinese webwinkels die in Nederland voet aan de grond krijgen. En dat gaat op zijn weerslag hebben op het fysieke winkelaanbod.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Waarom blijven goudmijnen hun productie opschroeven?

Waarom zouden goudmijnen hun productie verder verhogen, nu het goud nog maar zo weinig oplevert? Het antwoord op deze vraag is heel simpel. De goudmijnsector zit diep in de schulden en moet dus wel blijven produceren om haar schuldenlast te kunnen dragen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Schulden stijgen sneller dan economische groei.

Het gaat maar door: In tijden waarin door linkse economen en politici gezegd wordt dat overheden veel te weinig investeren, zelfs dan blijft de overheidsschuld aangroeien.

Het gaat maar door: In tijden waarin door linkse economen en politici gezegd wordt dat overheden veel te weinig investeren, zelfs dan blijft de overheidsschuld aangroeien.

Eurostat, het statistisch bureau voor de Europese Unie, laat weten dat de staatsschuld van alle eurolanden bij elkaar in het eerste kwartaal van 2015 meer gegroeid is dan de economie.

De teller kwam uit op 93 procent van het bruto binnenlands product (BBP). Dat is bijna een procent meer dan aan het einde van 2014. En dan te weten dat aanvankelijk de regels van Maastricht bepalen dat de overheidsschulden niet boven de 60 procent van het BBP mogen uitkomen…

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs