EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15186 tot 15190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Juncker komt deze middag met nieuwe voorstellen

Voor Griekenland en de eurozone wacht een financiële achtbaan nadat afgelopen weekend de onderhandelingen tussen Athene en zijn geldschieters werden afgebroken. In Griekenland gaan de banken niet open en de wereld volgt met argusogen het beursnieuws.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Russische roebel zakt weg

De roebel is op weg naar zijn laagste niveau in 2 weken, doordat de steun van lokale belastingen afnam en verlening van sancties van de Europese Unie (ingesteld vanwege Oekraïne) zorgden voor nieuwe zorgen over of bedrijven hun buitenlandse schulden wel kunnen financieren.

De Russische roebel daalde tot nu toe in juni met zo’n 4 procent. Verder daalden obligaties vorige week, waardoor de rente op 5-jaars obligaties van de staat er steeg tot ruim 11 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Griekse banken blijven zeker een week dicht

De Griekse banken blijven tot en met volgende week maandag dicht. Geldopnames bij pinautomaten in Griekenland worden voorlopig beperkt tot een maximum van 60 euro per dag en internationale betalingen via Griekse banken en overboekingen naar het buitenland worden voorlopig verboden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

57 landen richten nieuwe Aziatische ontwikkelingsbank op

Maandag is in Peking een akkoord afgesloten over de stichting en de statuten voor een nieuwe Aziatische Ontwikkelingsbank. De documenten voor deze bank, officieel de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB), werden ondertekend door 57 landen.

Lees verder op wijwillenhetweten.nl
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

De Bankwereld, verrot tot op het bot!

Vertonen banken crimineel gedrag? Oordeel zelf. Banken rekenen geen 4% maar 400% rente, ja u leest het goed, 400% Rente. Zie de berekening verder in dit verhaal.

Vertonen banken crimineel gedrag? Oordeel zelf. Banken rekenen geen 4% maar 400% rente, ja u leest het goed, 400% Rente. Zie de berekening verder in dit verhaal.

De belangenverstrengeling van politiek en bankwereld, is vele malen erger dan Corruptie en moet worden gestopt. De macht is in handen van een kleine groep mensen achter de bank, zeg maar “ de Wereldbank “ , de bank der banken, die over een ongelimiteerde hoeveelheid geld beschikt, die ze zelf kunnen scheppen en waarmee ze regeringsleiders en politiek naar hun hand kunnen zetten of in hun greep hebben. Zij hebben het Monopoly.

[...]

Lees verder op JDreport.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]ken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs