EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15186 tot 15190
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Griekenland te laks

De ministers van Financiën van de eurozone hebben deze ochtend geprobeerd om de onderhandelingen met de Grieken opnieuw aan te vatten. De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis slaagt er nog altijd niet in om met concrete maatregelen op de proppen te komen.

Het was al een tijdje ‘stil’ omtrent de Griekse soap, maar gisteren is er dan toch weer beweging in de zaak gekomen door een ontmoeting tussen Angela Merkel en Alexis Tsipras donderdagavond.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

'Noord-Korea, niet Iran is de dreiging'

De Noord-Koreaanse nucleaire dreiging is groter dan gedacht. Dat hebben Chinese kerngeleerden in een gesloten vergadering gezegd tegen een groep Amerikaanse experts. Volgens de Chinezen kan Pyongyang voldoende kernkoppen aanmaken om de regionale veiligheid in het gedrang te brengen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Wet van Moore zal sneller op economische dan technologische grenzen botsen

De Wet van Moore over de exponentiële groei van de technologische mogelijkheden blijft na vijftig jaar nog altijd geldig, maar lijkt stilaan toch zijn grenzen te naderen. Dat heeft het magazine The Economist gemeld. Opmerkelijk is volgens het tijdschrift echter dat de problemen niet van technische aard zijn, maar wel een economische basis hebben.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

President van slechtste economie ter wereld mag zich voortaan 'doctor honoris causa' noemen

De president van Venezuela heeft geen schooldiploma, maar kan dankzij de Bolivariaanse universiteit van Venezuela (UBV) nu wel Dr. Nicolás Maduro worden genoemd. Deze universiteit werd gesticht door Maduro’s voorganger Hugo Chávez en de raad van bestuur heeft beslist dat Maduro de hoogste academische titel (doctoratus honoris causa) moet worden toegekend op basis van 'het leiderschap dat hij heeft gedemonstreerd in zijn strijd tegen het imperialisme.' 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Deze 2 grondstoffen geven aandelenbeleggers een waarschuwingssignaal

Wat mensen vergeten bij het opbouwen van vermogen op de lange termijn, is dat het niet gaat om het verslaan van de markten, hoe dat dan ook gedefinieerd wordt, maar om minder te dalen wanneer het er het meest toe doet. Risicomanagement zou dan ook de belangrijkste prioriteit moeten zijn in de zoektocht van beleggers naar rendement.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs