EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15191 tot 15195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

"Ik hak nog liever mijn arm af" en andere scherpe quotes van Yanis Varoufakis

De charismatische en controversiële Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis, die vandaag ontslag nam, neemt zelden een blad voor de mond. Op zijn blog laat hij onder de titel 'Minister No More!' weten dat hij na het referendum besefte dat hij niet gewenst was op bijeenkomsten van de Eurogroep. Een greep uit zijn meest gedenkwaardige quotes.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

“Steun vanuit centrale banken zal vrijwel zeker afnemen”

In een note blikt Asoka Wöhrmann, chief investment officer bij Deutsche Asset & Wealth Management (Deutsche AWM) vooruit op de komende 12 maanden en geeft hij zijn visie op de financiële markten.

In een note blikt Asoka Wöhrmann, chief investment officer bij Deutsche Asset & Wealth Management (Deutsche AWM) vooruit op de komende 12 maanden en geeft hij zijn visie op de financiële markten.

In de note wijst Wöhrmann er onder andere op dat er over een jaar zo goed als zeker minder steun zal komen vanuit centrale banken. ‘In vergelijking met onze huidige visie voor de komende 12 maanden, zullen de vooruitzichten over 12 maanden waarschijnlijk een stuk somberder zijn. Dit gaat in elk geval op voor het beleid van centrale banken. Wat de economische groei betreft, zal dit op zijn best neutraal zijn’, aldus Wöhrmann.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Goudmijnen kunnen profiteren van een Griekse exit

De problemen rondom Griekenland kunnen positief uitpakken voor een belegging in goudmijnaandelen. “Als Griekenland echt uit de Eurozone vertrekt zullen veilige havens in waarde stijgen en kunnen de goudmijnen profiteren van een stijgende goudkoers”, zo verklaarde Raleigh Finlayson van het Australische Saracen Mineral Holdings Ltd.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Spaardersheffing in Griekenland op komst?

Banken in Griekenland gaan mogelijk het spaargeld van burgers aanspreken om de banken opnieuw te kapitaliseren, dat schrijft de Financial Times op basis van verschillende bronnen in de financiële sector. Er wordt gesproken over een ‘haircut’ van tenminste 30% van alle spaartegoeden boven de €8.000.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Schuldbewijzen kunnen geld tijdelijk vervangen in Griekenland

De Griekse regering zou, indien de euro's opraken, tijdelijk gebruik kunnen maken van schuldbewijzen, zogenoemde IOU's, om lonen en pensioenen uit te betalen en facturen te betalen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs