Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1521 tot 1525
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Draghi: Stimulus blijft nodig

De ECB blijft overtuigd van het belang van ‘buitengewone stimulerende maatregelen’ om de Europese economische ontwikkelingen te ondersteunen. Voorzitter Mario Draghi sprak maandag voor het Europees Parlement.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

'President Trump wil verkoop Duitse auto's in VS beperken'

Als het aan de Amerikaanse president Donald Trump ligt, wordt de verkoop van Duitse auto's in de Verenigde Staten op een of andere manier aan banden gelegd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Miljonair worden? Creëer meerdere inkomstenbronnen

De beste manier om rijk te worden, is ervoor zorgen dat er altijd geld binnen komt. Wanneer je nooit zonder inkomsten zit, heb je de mogelijkheid om een fortuin uit te bouwen. Daarom moet je altijd meerdere bronnen van inkomsten aanboren. Het is geen exacte wetenschap, maar het is niet toevallig dat de meeste miljonairs verschillende inkomstenbronnen hebben. Hoeveel heb jij er?

Meerdere inkomstenbronnen hebben is geen overlevingstechniek, het is een manier om miljonair te worden. En de cijfers bewijzen het.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Amerikaanse economie groeit harder dan gedacht

De Amerikaanse economie is in het eerste kwartaal sterker gegroeid dan eerder gedacht. 's Werelds grootste economie groeide vorig kwartaal met 1,2 procent.

Dat blijkt vrijdag uit een nieuwe raming van de Amerikaanse overheid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Centrale banken zetten euro hoger

De dollar staat de laatste weken onder druk. Pariteit tussen de Europese eenheidsmunt en de greenback lijkt even uit zicht verdwenen. De centrale banken zijn uiteraard hoofdrolspelers in het verhaal. 

Volgende maand verhoogt de Federal Reserve waarschijnlijk de rente tot 1/1,25 procent. De zogenaamde Federal Funds Rate werd reeds drie maal verhoogd sinds de financiële crisis, waarbij centrale banken de economie en inflatie terug wilden opkrikken aan de hand van massale stimulus.