EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1521 tot 1525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Carl Icahn: ‘Op een dag zal de aandelenmarkt volledig imploderen’

De aandelenmarkt is een bijzonder gevaarlijke plaats op dit moment, zegt miljardair Carl Icahn. Er zijn ontzettend veel ETFs en indexfondsen die de markten in gevaar kunnen brengen. Icahn belegt al decennia met bijzonder veel succes op de aandelenmarkt. Maar dit heeft niets met beleggen te maken, dit is een casino op steroïden, aldus Icahn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Deze jobs zullen robots nooit kunnen overnemen

Steeds meer beroepen lopen het gevaar om in de toekomst door robots te worden overgenomen. Maar de automatisering kan gelukkig niet alles van menselijke werkkrachten overpakken.

Steeds meer beroepen lopen het gevaar om in de toekomst door robots te worden overgenomen. Maar de automatisering kan gelukkig niet alles van menselijke werkkrachten overpakken.

We weten allemaal dat de arbeidsmarkt regelmatig verandert. Maar een onderzoek aan Oxford University heeft uitgewezen dat we binnenkort een nieuw automatiseringstijdperk ingaan. "Vast staat dat onze arbeidsmarkt er binnen 50 jaar anders uitziet, maar sommige jobs kunnen die verandering beter de baas dan andere", klinkt het in vacature.com. En dat laatste baart sommigen zorgen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Turkse voetbalclub verricht de allereerste transfer met bitcoin

Terwijl de miljoenen weer tussen de bankrekeningen van de grote voetbalclubs vliegen, heeft een Turkse amateurclub op z'n eigen manier voor een primeur gezorgd. Voor het eerst is een deel van een transfersom betaald met de cryptomunt bitcoin. Is dit het begin van de toekomst voor het profvoetbal?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Stevig herstel cryptomarkt na goed nieuws uit de Verenigde Staten

Op 6 februari stond er in de Verenigde Staten een hoorzitting op het programma rond blockchain, virtuele munten en ICO’s. De hoorzitting werd op hoog niveau gehouden met zeer belangrijk regulatoren van de financiële markten. Er waren veel lovende woorden waarop de cryptomarkt sterk herstelde.

Zo zei J. Christopher Giancarlo  van The Commodity Futures Trading Commision (CFTC):

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Tiener (18) stak al zijn spaargeld 3 jaar geleden in cryptomunt en is nu miljonair. Met app toont hij hoe je in zijn voe

Zijn verhaal leest als dat van de ‘Wolf of Wall Street’, maar dan met cryptomunten. Een tiener uit de Amerikaanse staat Ohio besloot op zijn 15de om zich op de cryptomarkt te gooien en dat legde hem geen windeieren. Drie jaar later is Eddy Zillan (18) cryptomiljonair en hij lanceert nu een speciale app waarmee hij iedereen wil coachen die zijn voorbeeld wil volgen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs