EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15206 tot 15210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Marketingfenomeen Donald Trump is enkel geïnteresseerd in de promotie van zijn merk

Donald Trump leidt onverwacht het zeer diverse veld van de ondertussen 16 Republikeinen die een gooi doen naar de kandidatuur van hun partij voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Volgens de laatste ABC/Washington Post-poll zou één op vier Republikeinse kiezers nu voor hem stemmen. De Amerikaanse mainstreammedia en ook rechts Amerika zijn ‘not amused.’ De krant Des Moines Register vroeg hem woensdag zich uit de race terug te trekken, de Wall Street Journal hekelt daar boven op de steun die hij krijgt vanuit conservatieve media.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Waarom de prijzen van olie, goud en koper wegzakken

Tenzij u dit jaar tot nu toe onder een steen leefde, kan het u niet zijn ontgaan: de koersen van grondstoffen, van koper tot aluminium en van goud tot olie, staan onder druk. Waar de grondstoffenindex van het CRB op het laagste niveau sinds 2009 noteert, raakt die van Bloomberg zelfs niveaus die we het laatst in 2002 zagen.

Dat zet vraagtekens bij de stand van de wereldeconomie. David Kelly, hoofd global strategy bij JPMorgan Funds, voorziet nog geen grote problemen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Iran wil 169 miljard euro ophalen met olie- en gasprojecten

De Iraanse regering heeft ambitieuze plannen voor de olie- en gasindustrie in het land na het opheffen van de westerse sancties.

De Iraanse regering heeft ambitieuze plannen voor de olie- en gasindustrie in het land na het opheffen van de westerse sancties.

De komende vijf jaar mikt Teheran op projecten op energiegebied met een waarde van 169 miljard euro, zo liet de Iraanse minister van Industrie, Mijnbouw en Handel donderdag weten op een conferentie in Wenen.

Volgens de Iraanse overheid gaat het om bijna vijftig olie- en gasprojecten die Teheran tot en met 2020 zou willen ondertekenen. Later dit jaar zal meer bekend worden gemaakt over welke projecten het gaat.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Trojka wordt kwartet en reist vandaag naar Athene

Na de goedkeuring door het Griekse parlement van twee hervormings- en besparingspaketten, maakt de Griekse regering zich op voor onderhandelingen over nieuwe financiële hulp. Experten van de schuldeisers komen morgen naar Athene, zo melden Griekse media.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Laat het maar snel augustus zijn voor de goudbelegger

Het is allemaal één grote farce geworden.

Het is allemaal één grote farce geworden.

En dan bedoel ik dus alles he.

Niets is nog echt. De wereld is één grote leugen.

Er wordt zelfs nog amper moeite gedaan om het allemaal te verstoppen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs