EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15211 tot 15215
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Industrie VS groeit minder hard, aantal verkochte nieuwe woningen daalt

De bedrijvigheid in de Amerikaanse industrie nam in april iets minder sterk toe dan in maart. Dat meldde het Britse onderzoeksbureau Markit donderdag op basis van een eerste raming.

De inkoopmanagersindex voor de industrie in de Verenigde Staten daalde deze maand naar 54,2, van 55,7 in maart . Economen voorspelden in doorsnee vergelijkbaar niveau als een maand eerder. Een niveau hoger dan 50 wijst op groei, daaronder op krimp.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Grapocalyps? 17 momenten waarop het binnenkort mis kan gaan met Griekenland

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn internationale schuldeisers zijn omgeven met mist. Heikel punt is dat niemand precies weet wanneer het geld op is in Athene. De komende drie maanden zijn er in ieder geval 17 momenten waarop Griekenland officieel wanbetaler kan worden.

De Griekse premier Alexis Tsipras schaakt momenteel op verschillende borden: in het binnenland probeert de regering in Athene bij pensioenfondsen, sociale-zekerheidsfondsen en lokale overheden geld op te eisen om acute financieringsproblemen op te lossen. Tegelijk wil de Griekse regering in de onderhandelingen met zijn Europese schuldeisers zo veel mogelijk vasthouden aan de eigen politiek agenda: dus geen harde bezuinigingen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Beurzen lager door slechte macrocijfers uit China, Europa en VS

Vrijwel alle Europese aandelenmarkten stonden donderdagmiddag in de min. Tegenvallende cijfers over de Europese economie en de Chinese industrie drukten de stemming, terwijl beleggers zich ook zorgen bleven maken over de financiële situatie in Griekenland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Russisch embargo kost voedingsindustrie 63 miljoen euro

Het Russisch invoerembargo heeft de Belgische voedingsindustrie vorig jaar 63 miljoen euro gekost. Dat blijkt uit het jaarverslag van Fevia, de federatie van de voedingsindustrie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Europa: structurele problemen

Zoals reeds werd aangehaald op deze site, hebben de geldinjecties van Draghi niet het verhoopte effect op de reële economie.

Zoals reeds werd aangehaald op deze site, hebben de geldinjecties van Draghi niet het verhoopte effect op de reële economie.

Nederland mag dan wel meer volk in de winkelstraten opgemerkt hebben. Een wekenlange discussie over het recht op bed, bad en brood voor uitgeprocedeerde asielzoekers is nu niet direct conform de verwachtingen van een Europees land dat de mensenrechten onderschrijft.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs