EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15211 tot 15215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

Wat betekent het Griekse referendum voor Griekenland en de eurozone?

Wat betekent het Griekse referendum voor Griekenland en de eurozone? 'Veel positiefs zal hier niet uit voortkomen,' aldus Raoul Ruparel van de denktank Open Europe. Wat ook de uitslag er van moge zijn, kapitaalcontroles en een korte tot middellange sluiting van de Griekse banken lijken nu onvermijdelijk.

Zelfs indien het referendum een positief resultaat geeft, zal er onzekerheid blijven. Het is evenmin duidelijk of de eerder deze week voorgestelde overeenkomst tussen Griekenland en zijn schuldeisers vandaag nog op tafel ligt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

"Europese Centrale Bank staakt steun aan Grieken"

De Europese Centrale Bank (ECB) maakt vandaag naar verwachting een einde aan de noodsteun voor Griekse banken. Dat stelde de Britse omroep BBC vanochtend op basis van een ingewijde. Het ECB-bestuur neemt naar verwachting later op de dag een besluit over de steun aan Griekse banken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

Grieken verwachten verdere steun van ECB

De Griekse regering verwacht dat de Europese Centrale Bank (ECB) de mogelijkheid voor noodsteun aan Griekse banken overeind houdt, ook als het huidige steunprogramma voor Griekenland dinsdag verloopt. Dat zei de Griekse staatssecretaris van Financiën, Nadia Valavani, zondag op de Griekse televisie.

De Griekse banken dreigen ten onder te gaan aan de grote onzekerheid over de economische toekomst van Griekenland. Grieken halen massaal geld van hun bankrekeningen en de banken kunnen die uitstroom alleen compenseren met noodsteun van hun centrale bank. Die steun kan alleen met instemming van de ECB worden verleend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

Grieks parlement akkoord met referendum op 5 juli over reddingsplan

Het Griekse parlement heeft in de nacht van zaterdag op zondag ingestemd met het plan een referendum te houden over het financiële reddingsplan voor het land. De volksraadpleging zou op 5 juli moeten plaatsvinden.

Het voorstel werd door een ruime meerderheid van de parlementariërs goedgekeurd. Er werd 178 keer voor het referendum gestemd, 120 parlementariërs waren tegen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

Dijsselbloem houdt deur op een kier voor Grieken

De eurolanden blijven in gesprek met Griekenland, dat nog altijd deel uitmaakt van de eurogroep. Dat zei eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem zaterdag na afloop van extra overleg tussen de ministers van Financiën van de achttien eurolanden zonder Griekenland.

Ook vicevoorzitter van de Europese Commissie Valdis Dombrovskis (euro) onderstreepte dat Griekenland nog steeds een euroland is.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs