EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15226 tot 15230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 juli 2015

In Duitsland een held, in Griekenland kop van jut: Schäuble wordt boegbeeld van Griekse campagne

De Griekse regeringspartij Syriza voert volop campagne om in een nationaal referendum het Europese reddingsplan voor Griekenland af te wijzen. Opvallend is dat de partij dat doet met een foto van Wolfgang Schäuble, de Duitse minister van financiën, op zijn affiches. Opgemerkt wordt dat Schäuble de Griekse bevolking vijf jaar lang heeft laten bloeden en gevraagd wordt een tegenstem uit te brengen.

“De partij schrikt er niet voor terug zich te verlagen tot denigrerende kritiek,” becommentarieerde de Duitse tabloid Bild de Syriza-campagne. In Duitsland is de in Griekenland verguisde Schäuble juist ongekend populair.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 juli 2015

Hoe zit het nu precies met Griekse banken?

Foto’s van enorme rijen met Grieken die aan het wachten zijn om te pinnen vlogen ons de afgelopen week om de oren. Daarnaast hebben ze druk opgevoerd op de Griekse regering om toch tegemoet te komen aan de hervormingseisen die kredietschieters het land voorleggen. Maar hoe zit het precies met de Griekse banken, en waarom raakt hun geld op?

Na een combinatie van enorme leningen en jaren van soberheid, is de fiscale situatie in Griekenland zo slecht geworden, dat Griekse banken begin van deze week werden gesloten. Griekse burgers kunnen nog slechts 60 euro per dag opnemen bij pinautomaten, die naar verluid door hun briefjes van 20 heen zouden raken. Er gaan zelfs geruchten dat pensioenfondsen niet genoeg geld zullen overhebben om pensioenen uit te keren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 juli 2015

Griekse stembureaus open voor referendum van de eeuw

In Griekenland gingen om zeven uur plaatselijke tijd (zes uur onze tijd) de stembureaus open voor het referendum. Bijna 9.9 miljoen Grieken beslissen of het land al dan niet de voorwaarden van de kredietverstrekkers moet aanvaarden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 5 juli 2015

Lege schappen in Griekse supermarkten

De Grieken zijn zaterdag in de aanloop naar het referendum aan het hamsteren geslagen. Volgens persbureau AFP zijn de schappen in veel supermarkten leeg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 5 juli 2015

Opening Panamakanaal in april 2016 lijkt haalbaar

De opening van het bredere Panamakanaal op 1 april 2016 lijkt haalbaar. "Ik ben redelijk optimistisch", verklaarde Giuseppe Quarta, verantwoordelijke van het consortium GPUC dat instaat voor de werken. Het Belgische baggerbedrijf Jan De Nul maakt deel uit van het consortium.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs