EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15231 tot 15235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

Bitcoin officieel aangemerkt als grondstof

De Amerikaanse toezichthouder CFTC heeft donderdag een aanklacht ingediend tegen een beurs die de handel in opties op Bitcoin faciliteert. Daarmee laat de toezichthouder blijken dat ze de virtuele munt aanmerkt als een grondstof. De Commodities Futures Trading Commission, waar de afkorting CFTC voor staat, maakt op deze manier een einde aan een lange discussie over wat de Bitcoin eigenlijk is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

Goudsmelterij Tony Goetz verdacht van fraude

Tony Goetz, de grootste goudsmelterij en goudhandelaar van België, wordt verdacht van witwassen van geld uit het zwarte milieu en het criminele circuit. Het parket van Antwerpen heeft na vier jaar gerechtelijk onderzoek besloten de smelterij te vervolgen voor fraude. Volgens de Tijd willen de autoriteiten meerdere betrokken partijen, klanten uit binnen- en buitenland, vervolgen voor betrokkenheid bij de illegale activiteiten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

Warren Buffett optimistisch over China‏

Pessimisme over de economische groei in China vormde aanleiding voor een stevige correctie op de aandelenmarkten wereldwijd. Warren Buffett behoort echter niet tot het kamp der pessimisten. In een recent video-interview met persbureau Bloomberg liet hij weten juist erg optimistisch over China te zijn.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

Fysieke levering op Comex blijft een probleem

Twee dagen geleden werd door Jeffrey Christian – managing director bij CPM Group – in een interview voor Bloomberg een tot op heden correct maar absoluut incompleet beeld gegeven van de problemen die het tekort op de Comex kan veroorzaken.

Het tekort aan fysiek goud op de Comex kwam vorige week voorbij in verschillende artikelen. Was de ratio begin dit jaar nog 50:1, vorige week ging de ratio door het dak en tikte zelfs de 228:1 aan. In de tussentijd hebben we al een 250:1 ratio gezien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

‘Positieve’ signalen uit de grondstoffensector, bodemvorming in zicht

De Amerikaanse zakenbank JP Morgan heeft zich, net zoals een aantal andere grote spelers, ook uitgesproken over de huidige situatie in de grondstoffensector. De analisten van JP Morgan zijn van mening dat er momenteel een grote kans bestaat dat er in deze sector de komende maanden een stevige bodem gevormd zal worden.

Zoals eerder vermeld in dit artikel gaat het er hard aan toe op de grondstoffenmarkt. Allerhande mijnbouw- en grondstoffenaandelen hebben de afgelopen maanden/jaren zware klappen gekregen en verloren tussen de 60 en 85 procent van hun beurswaarde.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs