EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15241 tot 15245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Zilverprijs kan stijgen door daling prijzen basismetalen

Zilverprijs kan stijgen door daling in zilverproductie als gevolg van daling prijzen basis metalen.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

De komende tien jaar zal China economisch overtroffen worden door India

Punita Kumar-Sinha verwacht dat China de komende tien jaar op alle gebieden in zal worden gehaald door India, ze verwacht een snelle groei van de Indiase economie. Kumar-Sinha is oprichter en managing partner van Pacific Paradigm Advisors en voormalig CIO van Blackstone Asia Advisors. Zij investeert al meer dan 25 jaar in Indiase en opkomende markten. Zij zit niet alleen in verschillende Raden van Bestuur van Indiase bedrijven maar host jaarlijks ook een tv-serie aangaande investeringen op ET Nu – een van de meest toonaangevende zakelijk nieuws kanalen in India.

Dit of volgend jaar zal India China gaan inhalen in reële groei van het BBP. De laatste tien jaar groeide China met ongeveer 9,9%, India volgde met 7% tot 7,4%. Maar waar China’s economie tegenwoordig vertraagt doet de Indiase economie het alleen maar beter. Van alle grote Aziatische economieën, zal India waarschijnlijk de snelst groeiende zijn de komende tien jaar, aldus Kumar-Sinha.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Dwingt Poetins haringoorlog deze kleine natie op de knieën?

Rusland vernietigde vorige week tot grote verbazing van de internationale gemeenschap tonnen westers - door de Russische douane geconfisceerd - voedsel. Velen zien in die daad het bewijs dat de sancties tegen het land weinig of niets hebben uitgehaald. Hoewel Moskou door een moeilijk periode gaat, houdt het land verrassend goed stand. 

Het Kremlin dreigt er nu ook mee het voedselembargo uit te breiden naar andere landen die recent de sancties tegen Moskou hebben onderschreven. Een van die landen is IJsland en Poetins dreigementen vallen daar niet in dovemansoren, schrijft de Italiaanse Corriere della Serra:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Eurozone nu opeens het beste jongetje van de OESO-klas

De economie van de eurozone is in juni in een stabiel tempo gegroeid, terwijl in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië de groei wat lijkt af te zwakken.

De economie van de eurozone is in juni in een stabiel tempo gegroeid, terwijl in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië de groei wat lijkt af te zwakken.

Dat blijkt uit cijfers die de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) maandag presenteerde op basis van haar conjunctuurbarometer.

Volgens de OESO trekt de groei in Frankrijk aan en blijft die stabiel in Duitsland en Italië. Voor China en Brazilië is de barometer juist iets gedaald, net als die voor de VS en Groot-Brittannië.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Lage metaalprijzen = hogere zilverprijs

Zilver zit in dezelfde hoek waar de klappen vallen als de andere metalen. De industriële toepassingen nemen af (bv. digitale fotoproductie concurreert analoge uit de markt), topafnemer China (goed voor een derde van de internationale zilvervraag) koelt economisch af, en met de lage interesten is er minder nood aan edelmetalen als bescherming tegen inflatie.

Over de voorbije twaalf maanden is de futuresmarkt van zilver volledig bevroren. 27 % van de futures werden op een jaar tijd gedumpt en verdampten. Aandelen van zilvermijnen zijn in H1 2015 gehalveerd. Sinds de piek van 48,599 dollar per ons in april 2011 heeft zilver maar liefst 70 % van haar waarde verloren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs