EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1526 tot 1530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

NAVO ziet dreiging uit Rusland en China toenemen

De toenemende militaire kracht van China en een ‘heropleving’ van Rusland zullen de komende jaren een steeds grotere uitdaging vormen voor de NAVO, zo schrijft het trans-Atlantische militaire verbond in een nieuw rapport. Zelfs een wapenwedloop zoals in de Koude Oorlog zou niet meer uitgesloten zijn.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz pleit voor verbod op bitcoin

Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz vindt dat de bitcoin verboden moet worden. Dat zei de econoom in een interview met persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Noord-Korea test ‘krachtigste raket ooit’

Noord-Korea heeft voor het eerst in een tijdje nog eens een raket afgevuurd.De raket vloog vanuit de provincie Zuid-Pyongan in oostelijke richting en is terecht gekomen in wateren die toebehoren aan de Japanse economische zone. Maar het was niet zomaar een raket. Pyongyang stelt dat het de krachtigste is die Noord-Korea ooit heeft afgevuurd en die “het hele vasteland van de Verenigde Staten kan bereiken”.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Bitcoin stopt niet bij 10.000 dollar

De recordkoers van de digitale of virtuele munt bitcoin is niet gestopt bij de grens van 10.000 dollar. Vanochtend werd de bitcoin verhandeld voor bijna 11.000 dollar, een nieuw record.

De recordkoers van de digitale of virtuele munt bitcoin is niet gestopt bij de grens van 10.000 dollar. Vanochtend werd de bitcoin verhandeld voor bijna 11.000 dollar, een nieuw record.

Midden oktober was de bitcoin nog ongeveer 5.000 dollar waard, de helft van de waarde die ze vandaag heeft bereikt. De recente stijging is nog spectaculairder in vergelijking met begin dit jaar, toen de koers nog ongeveer 1.000 dollar bedroeg, alvorens ze crashte zoals ze dat regelmatig doet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

De tikkende tijdbom

Wat een opwindende tijd. Zelden heeft de wereld zo’n goede beleggingsperiode achter de rug, als in de laatste paar jaar. Velen maken zich zorgen over de kansen, die men heeft laten liggen (‘fear of missing out’, FOMO) en zijn bereid om straks alle voorzichtigheid te laten varen. Een slecht en wellicht vals schilderij van Da Vinci werd onlangs geveild voor $ 450 miljoen. $4.00 in Bitcoins in 2010, is nu, 7 jaar later, opeens $ 11.000 waard. De tulpenbollenprijzen stegen in 3 jaar (1634 – 1637) slechts 60 maal, voordat het opeens voorbij was. De Zuidzee-Bubbel (1719 – 1721) schoot met amper 1000% omhoog, voordat die uit elkaar plofte. Bijna alle activa lijken nu peperduur (duurder dan in 1929 en in 1999-2000!), maar er zijn waarschijnlijk 1001 redenen, waarom dat nu gerechtvaardigd zou zijn.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs