EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1526 tot 1530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Duitse centrale bank wil regelgeving voor cryptovaluta's

De Duitse centrale bank vindt dat regelgeving voor cryptovaluta's moet worden overwogen.

De Duitse centrale bank vindt dat regelgeving voor cryptovaluta's moet worden overwogen.

Dat zegt de vicepresident van de Bundesbank Claudia Buch hoewel ze gelooft dat cryptovaluta's, zoals bitcoin en ethereum, geen bedreiging vormen voor de financiële stabiliteit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Techinsider Peter Thiel meent dat slechts één cryptocurrency zal overleven: bitcoin of ethereum

Peter Thiel, de man die als eerste in Facebook investeerde en PayPal oprichtte, heeft voorspeld dat er weinig toekomst is voor andere cryptocurrency dan bitcoin. Ethereum maakt volgens Thiel eventueel nog een kans om te overleven.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Hier betalen crypto miners extra voor hun verbruik

Het minen van cryptomunten kost ontzettend veel energie, dat weten we ondertussen al. Er wordt ook steeds meer belang gehecht aan dit energieverbruik. In de Amerikaanse staat New York zullen crypto mining bedrijven niet langer aan hetzelfde tarief tewerk kunnen blijven gaan. Energiebedrijven hebben de toestemming gekregen om hogere tarieven te hanteren voor bepaalde verbruikers wiens vraag naar elektriciteit zeer hoog ligt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Wat is de kans dat de euro alsnog uiteen zal vallen?

Paul Buitink interviewt econoom Jean Wanningen. Jean Wanningen meent dat er een Europese identiteit ontbreekt waardoor het Europroject in haar huidige vorm gedoemd is te mislukken.

Paul Buitink interviewt econoom Jean Wanningen. Jean Wanningen meent dat er een Europese identiteit ontbreekt waardoor het Europroject in haar huidige vorm gedoemd is te mislukken.

Wanningen maakt zich grote zorgen over de houdbaarheid van de euro. Het is volgens hem een ‘one size fits none’ oplossing die leidt tot grotere verschillen tussen de landen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 18 maart 2018

Russische generale staf waarschuwt voor aanval op Syrië

De Russische generale staf constateert dat de Amerikaanse marine strike groups heeft gevormd in de Perzische Golf, de Rode Zee en het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Die zullen een op handen zijnde gasaanvallen in Syrië als reden gebruiken voor een grootscheepse aanval, aldus generaal Rudskoj. Hij gaf verder specifieke gegevens over deze gasaanvallen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs