EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15251 tot 15255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Spaanse werkloosheid zakt naar laagste niveau in vier jaar (naar 22,4%)

De werkloosheid in Spanje is in het tweede kwartaal van dit jaar gedaald naar het laagste niveau in bijna vier jaar.

De werkloosheid in Spanje is in het tweede kwartaal van dit jaar gedaald naar het laagste niveau in bijna vier jaar.

De werkloosheid kwam vorig kwartaal uit op 22,4 procent, tegen 23,8 procent in het eerste kwartaal. In de eerste drie maanden van 2013 bereikte de werkloosheid in Spanje nog het hoogste niveau ooit met 26,9 procent. De Spaanse werkloosheid is na Griekenland de hoogste van de eurozone.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Fed speelt met vuur

De financiële sector maakt zich grote zorgen over de plannen van de Fed aangaande haar rentebeleid. Er is een grote consensus dat een sell-off in de enorme Amerikaanse obligatiemarkt zal volgen, een sell-off die zal worden verergerd doordat banken niet bereid zijn om in te springen. Banken hebben obligaties juist drastisch verminderd in de afgelopen jaren o.a. in reactie op strengere kapitaaleisen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Hoe China opnieuw door het oog van de naald kruipt – of toch niet?

China stookt de economie nog maar eens op na een groeivertraging in het eerste halfjaar. Zagen we eerder deze week nog dat Steven Einhorn positief is over de Chinese aanpak, vandaag uit Ambrose Evans-Pritchard van de Telegraph zijn twijfels.

Zo becijferde Charles Dumas van Lombard Street de kapitaaluitstroom uit China over de afgelopen 12 maanden op $ 800 miljard, nadat vorig kwartaal opnieuw $ 224 miljard vertrok. Dit kunnen we beter gewoon kapitaalvlucht noemen, aldus Ambrose.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

De ups en downs in goud

Afgelopen maandag vond er een ongekende aanval plaats op de goudprijs, prijzen doken naar hun laagste punt op 5 jaar tijd. De prijs zakte met meer dan 4% en heeft de psychologische grens van $1100,- per ounce doorbroken. Maar waar gaat de koers naartoe?

Analist Jesse Colombo schrijft voor Forbes dat $1000,- het meest directe steunniveau voor goud is, een belangrijk weerstandsniveau in 2008 en 2009. Als goud daar doorheen breekt zal het volgende steunniveau $700 zijn, dat in 2006/2007 een sterke weerstand gaf. Voor zilver geeft hij aan dat $10,- een rond steunniveau is, het dieptepunt van het metaal in 2006 en eind 2008.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Dit is waarom aandelen blijven stijgen

Het terugkopen van aandelen door bedrijven heeft de koersen sterk omhoog gedreven. Dat bevestigt strateeg Binky Chadha van Deutsche Bank in een nieuwsupdate voor beleggers. Weten hoe dat zit? Lees verder op Doijer & Kalff.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs