EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15256 tot 15260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Ondanks “historisch dieptepunt” toch artificieel hoge olieprijzen

Ook al zijn de olieprijzen momenteel “historisch laag”, ze worden zorgvuldig zo hoog mogelijk gehouden. Eén van de belangrijkste trucs? De economische sancties tegen Rusland.

Ook al zijn de olieprijzen momenteel “historisch laag”, ze worden zorgvuldig zo hoog mogelijk gehouden. Eén van de belangrijkste trucs? De economische sancties tegen Rusland.

Rosneft, ’s werelds grootste olieproducent, kan door de economische sancties tegen Rusland voorlopig geen tweede proefboring uitvoeren in de Arctische Karazee. Daarmee komt het Russische target voor de verhoging van de Russische productie in het gedrang.

Voor de exploratie van het olieveld Pobeda (Overwinning) moet Rosneft beroep doen op de diepzee-knowhow van het Amerikaanse ExxonMobil. Maar die deal is momenteel bevroren door de economische sancties.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Merkt u al iets van die vette jaren?

Quote: "Op die lege winkelpandjes blijft voorlopig nog wel dat affiche 'Te Huur' geplakt, vrees ik"

Quote: "Op die lege winkelpandjes blijft voorlopig nog wel dat affiche 'Te Huur' geplakt, vrees ik"

Dat de vette jaren begonnen zijn is aan het ontbijt nog niet echt te merken. Geen taart of champagne. Thee en een boterham met kaas, dat is het.

De melding van directeur Job Swank van De Nederlandsche Bank dat de crisis nu echt voorbij is, klinkt wel als een sein om uit de band te springen. Toch lijkt het me nuttig om even een moment van bezinning in te lassen voor we de slingers tevoorschijn halen.

Lees verder op Trouw.nl
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Varoufakis: "Kans op Grexit even groot als komeetinslag"

De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis denkt niet de Europese leiders het zover zullen laten komen dat Griekenland uit de eurozone moet. Dat heeft hij vandaag tegen de Britse radiozender BBC Four gezegd. Toen hem vervolgens werd gevraagd of de eurolanden en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) de afgelopen dagen dan aan het bluffen waren, zei hij: "Ik hoop het."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Tsipras eist kwijtschelden schulden

Athene wil voor haar vervelende compromissen sluiten met EU, ECB en IMF, maar dan moeten die instituten eerst bereid zijn Griekse schulden kwijt te schelden. Als dat laatste niet gebeurt, weigert de Griekse premier Tsipras medewerking aan harde ingrepen.

De banken hebben in 2013 al wel schulden afgeschreven en lieten dik €100 miljard zitten, maar de Griekse staatsschuld staat nog altijd op een onhoudbare 175% van het bbp.

[...]

Lees verder op De Telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Oud-NAVO-baas bang voor gevolgen van 'Grexit'

Oud-secretaris-generaal van de NAVO Jaap de Hoop Scheffer vreest dat Griekenland meer onder invloed zal komen van landen als Rusland en China, wanneer de Grieken zouden vertrekken uit de eurozone.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs