EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15256 tot 15260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 4 juli 2015

'Griekse banken overwegen noodplan uit angst voor instorten'

De Griekse banken bereiden zich mogelijk voor op een noodplan waarbij een deel van het spaargeld van Grieken wordt opgeofferd om te voorkomen dat de banken vallen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 juli 2015

Eén op drie Griekse kinderen leeft in armoede

Eén op de drie kinderen in Griekenland leeft onder de armoedegrens. Drie jaar geleden was dat nog één op de vijf kinderen. Dat heeft de Griekse kinderombudsman George Moschos deze week gezegd op een bijeenkomst van de Europese Koepel van Kinderrechtencommissarissen. In Vlaanderen leeft één op tien kinderen onder de armoedegrens.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 4 juli 2015

Wat willen die Grieken nu eigenlijk?

Er worden de jongste dagen kranten volgeschreven over de Griekse crisis. Rap, rap heeft de Griekse regering een referendum in het leven geroepen over de hele toestand rond de euro. Alleen, weet de Griekse regering zelf nog wel wat ze wil?

Om te beginnen is het nog maar de vraag of het referendum volgens de officiële regels is uitgeschreven. Er is geen regel die een uitstap uit de euro mogelijk maakt, dus de Europese Unie kan de uitslag van een volksraadpleging sowieso naast zich neerleggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 4 juli 2015

Kleinere bankbriefjes en wisselgeld schaarser

Nu de Griekse banken al vijf dagen de deuren dichthouden, zijn er in het land steeds meer problemen met kleinere bankbiljetten en wisselgeld merkbaar. Op Kreta en andere eilanden, en ook in Athene kunnen aan geldautomaten enkel nog briefjes van 50 euro afgehaald worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 4 juli 2015

‘Eurolanden wilden IMF-rapport blokkeren’

De landen binnen de eurozone hebben geprobeerd het IMF-rapport over de Griekse schulden te blokkeren. Dat meldden ingewijden in Brussel vrijdag.

De landen binnen de eurozone hebben geprobeerd het IMF-rapport over de Griekse schulden te blokkeren. Dat meldden ingewijden in Brussel vrijdag.

Het IMF-rapport werd donderdag wereldkundig gemaakt. Om de schuldenlast van Griekenland dragelijk te maken zou het land de komende drie jaar nog zeker 36 miljard euro nodig hebben. Ook zou het land geholpen zijn met minder strengere voorwaarden voor uitstaande leningen, aldus het rapport.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs