Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 15256 tot 15260
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 6 april 2015

Abn-Amo startup friday - Blockchain: realising its full potential

Bitcoin en de blockchain beginnen langzaam maar zeker meer bekend en bemind te worden en organisaties zien dat de technologie niet langer te negeren is en gaan zich er meer in verdiepen. In dat kader organiseerde de Abn-Amro recent hun "startup friday" welke deze maal geheel gericht was op de Blockhain. Zoals ze het zelf omschrijven "Er wordt in toenemende mate gezien dat de technologie achter Bitcoin, de blockchain, de potentie heeft om betaalverkeer en misschien zelfs de hele financiele infrastructuur echt vanaf de grond af te kunnen veranderen."

Bron: Greekreporter.com
Geplaatst: maandag 6 april 2015

Griekenland tekent 456 mln euro Militair contract met USA voor upgrade P-3B Orion

 Wat er echt gebeurt in NATO partner Griekenland en waar zo een minister macro-econoom Yanis Varoufakis het net even beter weet dan al die Jeroen Dijsselbloem?

 De linkse Griekse regering heeft een contract getekend met de Amerikaanse Lockheed Martin voor de modernisering van vijf marine P-3B Orion ter waarde van 500 miljoen dollar.

 De Syriza regering heeft al een aanbetaling van 45 miljoen dollar aan de Amerikaanse Lockheed Martin geautoriseerd, zodat de upgrade kan beginnen.

Dit op een moment dat staatskas bijna leeg zijn, en het de vraag is of Griekenland erin zal slagen om het Internationaal Monetair Fonds (IMF) de komende donderdag 9 april zal gaan betalen.

[...]

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 6 april 2015

Beurzen Azië reageren negatief op tegenvallende banen VS, beleggers wachten op bedrijfscijfers

Beleggers kijken deze week uit naar de opening van het cijferseizoen door het Amerikaanse aluminiumconcern Alcoa en de notulen van de Fed-rentevergadering.

Maandag blijven de beurzen in Europa gesloten voor tweede paasdag, maar op Wall Street zal wel worden gehandeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 april 2015

Extra hulp of toch default voor Griekenland?

Griekenland moet donderdag 448 miljoen euro aan het IMF terugbetalen.

Het land kijkt -zonder nieuwe steun- echter aan tegen de bodem van de kas.

Uit regeringskringen werd het volgende vorige week reeds vernomen: “We zijn een linkse regering. Indien we moeten kiezen tussen in gebreke blijven bij het IMF of in gebreke blijven tegenover onze eigen mensen, moeten we daar niet eens over nadenken.”

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 6 april 2015

IMF’s Lagarde: Griekenland belooft lening op 9 april terug te betalen

De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis heeft het IMF verzekerd dat de terugbetaling van een lening op 9 april aanstaande gewoon zal plaats vinden.

Dat stelde voorzitter Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) maandag in een verklaring, na een ontmoeting met de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis.