EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15261 tot 15265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Analisten minder zeker van renteverhoging VS

Vandaag is de dag waar de financiële markten in spanning naar hebben uitgekeken, want vanavond weten we of september 2015 de maand is waarin de Federal Reserve het tijdperk van 0% rente afsluit. De afgelopen zomer raakten steeds meer analisten ervan overtuigd dat de renteverhoging deze maand zou komen, maar door de plotseling beurscrash in China en de terugkerende zorgen over de groei van de wereldeconomie is er toch wat meer onzekerheid gekomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

BIS waarschuwt voor hoge schulden emerging markets

De wereldwijde schulden zijn sinds het uitbreken van de financiële crisis alleen maar verder toegenomen, zowel in opkomende markten als in de ontwikkelde landen. Daardoor is het wereldwijde financiële systeem erg kwetsbaar geworden voor een renteverhoging in de VS. Dat is de belangrijkste conclusie uit het laatste rapport van de Bank for International Settlements

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Goldman Sachs pleit voor QE en renteverhoging in 2016

Vandaag is het eindelijk zover. Vanavond om 20 uur zal de Fed kenbaar maken of er een renteverhoging komt. Zoals altijd zijn de meningen van de diverse kenners en experts verdeeld. Zakenbank Goldman Sachs hoort bij de groep die waarschuwt voor de negatieve gevolgen van een renteverhoging. Als het aan de zakenbank ligt, gaat de Fed juist nog meer stimuleren.

Chief Executive Officer Lloyd Blankfein stelt dat de Amerikaanse economie nog niet sterk genoeg is om de rente te verhogen. Bovendien zijn de financiële markten momenteel kwetsbaar en volatiel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Hallo Mario!? Daar is het deflatiespook weer

De eurozone flirt opnieuw met deflatie. Eurostat heeft zijn inflatieverwachting voor de maand augustus naar beneden bijgesteld tot 0,1% in plaats van de geplande 0,2%. Het deflatiespook steekt - ondanks de QE van Mario Draghi - dus opnieuw de kop op. Dat is slecht nieuws, want de Japanse ervaring vertelt ons dat deflatie een gevaarlijk fenomeen is:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Spanjaard op 'slechts' $ 9,5 miljard na rijkste ter wereld

Amancio Ortega Gaona, oprichter van kledingconcern Inditex, is bijna de rijkste persoon ter wereld. De Spanjaard heeft nog 'maar' 9,5 miljard dollar minder op zijn bankrekening staan dan de huidige nummer éen: Microsoft-oprichter Bill Gates.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs