EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15261 tot 15265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

Alle 20.000 werknemers Malaysia Airlines krijgen ontslagbrief

De noodlijdende luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines heeft vandaag ontslagbrieven verstuurd naar haar 20.000 werknemers. Ongeveer twee op de drie van hen kunnen aan de slag in een nieuw te vormen maatschappij, die in 2018 uit de rode cijfers zou moeten klimmen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

Market Update (1 juni 2015)

Duitse minister van Financiën Schauble biedt zijn Griekse collega Varoufakis chocolademuntjes aan, euro opnieuw onder druk door Griekenland en Zwitserse economie krimpt door de sterke franc. Verder in het nieuws: Schaduwbankieren leeft weer helemaal op in de VS, Rusland wil een Euraziatische muntunie en Texas is weer in de ban van goud.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

Griekenland zit op berg goud maar ontginning mag niet gebeuren

[...]

Oorspronkelijk werd er door de moedermaatschappij van Hellas Gold, het Canadese bedrijf Eldorado beloofd om bijna één miljard dollar te investeren in de Halkidiki om het kostbare edelmetaal te ontginnen. 600 werknemers werkten maandenlang om de site klaar voor productie te maken, bomen werden geveld en reeds 400 miljoen USD werd reeds uitgegeven.  Tot na diverse akkoorden plots het radicale Syriza aan de macht kwam…

Ooit het vlaggenschip van vorige regeringen werd ook dit project stop gezet. Naar schatting 250 ton goud zou in de regio te vinden zijn, met een huidige waarde van bijna 9 miljard euro. Eerlijkheidshalve moet er gezegd worden dat er daadwerkelijk een hoop gif gebruikt wordt voor de ontginning van het edelmetaal, onder andere het uiterst giftige cyanide.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

Fiscaal beleid van Brussel is schadelijk voor Nederland

Het actieplan van de Europese Commissie om legale belastingontwijking van internationale bedrijven en fiscale concurrentie tegen te gaan moet de prullenbak in. De voorstellen leveren niets op en brengen bovendien schade toe aan de Europese economie. De economen stellen ook vast dat door het fiscale beleid  van Brussel kleinere Europese landen, waaronder Nederland, het zwaarst worden getroffen; ze verliezen werkgelegenheid en belastinginkomsten. Vermeend en Van der Ploeg adviseren het kabinet om tegen dit plan te stemmen en zelf snel aan de slag te gaan met een modernisering van de Nederlandse vennootschapsbelasting waarmee onze werkgelenheid en belastingopbrengsten veilig worden gesteld.

[...]

Lees verder op De Telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

Juncker: Griekenland moet in de Eurozone blijven

Griekenland moet in de eurozone blijven. Dat zegt de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, in de maandageditie van de Süddeutsche Zeitung. Juncker is morgen in Berlijn om met bondskanselier Angela Merkel en de Franse president François Hollande onder meer over de crisis rond Griekenland te spreken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs