EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15266 tot 15270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Staat de bubbel in deze vastgoedmarkt op het punt te knappen?

De fors gestegen vastgoedprijzen in Taiwan lijken op het punt te staan om te knappen. De markt is klaar voor een correctie en het lijkt er niet op dat koopjesjagers de leegte zullen opvullen.

De fors gestegen vastgoedprijzen in Taiwan lijken op het punt te staan om te knappen. De markt is klaar voor een correctie en het lijkt er niet op dat koopjesjagers de leegte zullen opvullen.

‘Een behoorlijk aantal van de kopers wil verkopen en speculanten hebben de markt al verlaten’, zei Cliff So, executive director bij REPro Knight Frank, een vastgoedagency in Taiwan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Wat gaat er mis met de Europese bedrijven?

De honderd grootste bedrijven van de wereld hebben een gezamenlijke beurswaarde van meer dan 16,2 biljoen dollar. Daarmee is de wereldwijde bedrijfselite meer waard dan het bruto binnenlands product van de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een rapport van consulent PricewaterhouseCoopers (PwC).

Bovendien wordt opgemerkt dat de waarde van de bedrijven over een periode van zes jaar nagenoeg is verdubbeld. Ook werd vastgesteld dat technologiebedrijven met een gezamenlijke waarde van 2,8 biljoen dollar in de top van de wereldwijde economie het grootste aandeel hebben.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Van Denemarken tot Groot-Brittannië: De tien beste Europese landen om te wonen

Scandinaviërs zijn bijzonder tevreden over hun land en de Zwitsers scoren zoals steeds ook hoog wanneer er over levenskwaliteit wordt gepraat. Opvallend is echter dat ook de Polen zich bijzonder positief tonen over hun land. Belgen, Nederlanders en Fransen scoren middelmatig en halen de top tien niet.

Dat zijn de opvallendste resultaten uit de studie die Eurostat heeft uitgevoerd naar de tevredenheid van Europeanen over de levenskwaliteit in hun onderscheiden landen. De deelnemers aan de enquête kregen vragen voorgelegd over hun inkomen, de woonmarkt, arbeidsmarkt, gezondheid en veiligheid. Hierna volgen de tien landen die van hun eigen inwoners de beste score kregen. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Een in de meeste landen streng gereglementeerd medicijn is het wondermiddel van de Syrië-strijders

Een geneesmiddel waarvan de verkoop in de meeste landen streng gereglementeerd of verboden is, wordt door strijders van Islamitische Staat en soldaten van het Syrische leger daarentegen massaal gebruikt. Captagon, een krachtig opwekkend middel, wordt immers op grote schaal geproduceerd in Syrië.

De fabrikanten profiteren van de heersende chaos in het land om hun illegale productie verborgen te houden. De Captagon-pillen bezorgen volgens het Franse magazine L’ Obs de strijdende partijen niet enkel uithoudingsvermogen, energie en moed, maar de verkoop ervan levert hen ook veel geld op.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Banken willen oplossing voor verkeerde betalingen door tikfout in IBAN

De Consumentenbond en de banken gaan met elkaar praten over het grote aantal misbetalingen door fouten met het IBAN-rekeningnummer. Elke maand wordt in totaal zo’n 18 miljoen euro naar het verkeerde rekeningnummer overgemaakt door tikfouten in het nummer.

Een woordvoerster van de Consumentenbond bevestigde naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf van zaterdag dat de bond met de banken gaat praten. Volgens de krant hebben de banken beloofd mee te gaan werken aan een oplossing.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs