EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15266 tot 15270
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Ze vallen als vliegen

Niet alleen de Saoedi’s, de Russen en de Amerikanen kreunen onder de lage olieprijzen. Ook in Noorwegen is het alle hens aan dek.

Niet alleen de Saoedi’s, de Russen en de Amerikanen kreunen onder de lage olieprijzen. Ook in Noorwegen is het alle hens aan dek.

Olie-inkomsten zijn goed voor maar liefst een derde van de overheidsinkomen. Daarmee is Noorwegen gevoeliger voor schommelingen in olieprijzen dan Rusland, en moet het enkel Saoedi-Arabië laten voorgaan. Een daling van de olieprijzen van ruim 40% betekent dan ook een streep door de nationale boekhouding.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Arbeidsmarkt Spanje toont opmerkelijk herstel

De arbeidsmarkt in Spanje heeft vorige maand een opmerkelijk herstel laten zien. Het aantal werklozen daalde in het sterkste tempo sinds 1996, terwijl het aantal banen in 2001 voor het laatst sterker groeide.

Dankzij de groei van de werkgelegenheid waren vorige maand 3,5 procent meer Spanjaarden aan het werk dan een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Onzekerheid zet zware rem op Griekse economie

De grote onzekerheid over de politieke en economische toekomst van Griekenland zet een zware rem op het herstel van de economie van het land.

Daarin schroefden de rekenmeesters van Brussel hun verwachtingen voor de groei van de Griekse economie dit jaar terug tot 0,5 procent. Eerder werd nog uitgegaan van een vooruitgang van 2,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Handelstekort VS flink gegroeid in maart

Het handelstekort van de Verenigde Staten is in maart met ruim 40 procent aangezwollen tot 51,4 miljard dollar.

Daarmee was het tekort veel groter dan economen voorspelden. Zij rekenden in doorsnee op een min van 41,7 miljard dollar.

Lees verder op nuZ
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Video: Grootste daklozencrisis in New York sinds jaren '30

Het aantal daklozen is in enkele jaren tijd verdubbeld, tot 60.000. Onder hen opvallend veel gezinnen met kinderen die de torenhoge huurprijzen niet meer kunnen betalen.

[...]

Lees verder op Deredactie.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs