EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15286 tot 15290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Eerste gouden munten van Islamitische Staat gespot

Islamitische Staat (IS) is begonnen met de productie van gouden munten. Een Syrische activist die strijdt tegen Islamitische Staat  plaatste eerder deze week namelijk afbeeldingen van de munten op social media. De munten vertegenwoordigen bij de actuele goudkoers een waarde van $139, iets meer dan 1/10 troy ounce goud.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

België doet mee aan Chinese handelsroute

In navolging op een aantal andere Europese landen heeft ook België ingestemd met deelname aan het miljardenproject dat Europa met verschillende Chinese industriesteden moet verbinden. Al in 2013 presenteerde de Chinese president Xi Jinping zijn plannen voor een Euraziatische handelsroute. Deze handelsroute wordt ook wel de ‘Silk Road’ genoemd, een naam die verwijst naar de oude handelsroutes van China richting het Midden-Oosten, Rusland en Europa.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

TTIP stap dichterbij: Obama mag van Senaat versneld handelsakkoord sluiten met Azië

De Amerikaanse president Barack Obama krijgt van de Amerikaanse Senaat speciale bevoegdheid om een vrijhandelsakkoord te sluiten met Azië. Daarmee is een verdrag met Aziatische landen aanzienlijk dichterbij gekomen en lijkt ook de kans gegroeid dat vergelijkbare onderhandelingen met Europa slagen.

De Verenigde Staten zijn momenteel in onderhandeling over twee grote vrijhandelsverdragen. De eerste is met de Europese Unie en staat bekend als het Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP).

[...]

Lees verder op z24
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Pariteit euro/dollar terug van weggeweest

De vooruitzichten van een stijgende Amerikaanse rente zijn terug van weggeweest in de valutamarkten. Het idee dat de euro kan dalen tot pariteit met de dollar, behoort daarom weer tot de mogelijkheden, zo zeggen sommige analisten.  

De Europese munt staat dit jaar tot nu toe op een verlies van bijna 8 procent tegenover de dollar. Toch wist de munt van Europa op te klimmen vanaf de laagste niveaus in bijna 12 jaar, die de munt in maart bereikte. Momenteel handelt de munt zo rond de 1,12 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Topoverleg over Griekenland hervat

In Brussel is het overleg tussen een aantal hoofdrolspelers om tot een oplossing te komen voor de financiële situatie in Griekenland rond 9.00 uur hervat.

In Brussel is het overleg tussen een aantal hoofdrolspelers om tot een oplossing te komen voor de financiële situatie in Griekenland rond 9.00 uur hervat.

[...] Al maanden lopen gesprekken tussen de partijen stroef, maar kwamen de laatste weken in een stroomversnelling. De tijd dringt namelijk: het Griekse noodprogramma loopt aan het einde van de maand af, een verlenging ervan of een nieuw akkoord moet langs een aantal parlementen ter goedkeuring én Griekenland moet een flinke afbetaling doen en heeft daar het geld niet voor.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs