Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 1531 tot 1535
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

De Venezolaanse economie stort in… op één sector na

De Venezolaanse economie mag dan al op instorten staan, één sector floreert als nooit tevoren: de cocaïnehandel.

Venezuela wordt geconfronteerd met een gigantische inflatie, zware tekorten van basisgoederen, hongersnood en hoge criminaliteitscijfers. Het land is door de crisis op de internationale oliemarkten en het gebrekkige beleid van de Venezolaanse overheid in een zware economische crisis terecht gekomen, maar één sector zorgt ervoor dat de machtshebbers voorlopig alsnog aan de macht kunnen blijven: de drugshandel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

Europese Unie klaar voor onderhandelingen brexit

De langverwachte onderhandelingen met het Verenigd Koninkrijk over de uittreding uit de Europese Unie kunnen volgens de 27 EU-ministers van start gaan. Over het Europese onderhandelingsmandaat heerst grote eensgezindheid tussen de ministers. Maandag kreeg hoofdonderhandelaar Michel Barnier de definitieve goedkeuring om de gesprekken met de Britten te starten.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

De knieval van Trump voor de Saoedi’s: ‘Tijd dat ook rechts beseft wat voor vlees we in de kuip hebben’

De eerste buitenlandse reis van president Donald Trump, de man die de wereld ging redden van de moslimterreur, was een bijna-knieval voor het Saoedische regime waarvan hij zelf nog had gesuggereerd dat het achter de aanslagen van 11/9 zat, en waarvan wij weten dat het wereldwijd haatpredikers uitstuurt, ook naar de Grote Brusselse Moskee.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

Bitcoin zet opmars voort

De virtuele munt bitcoin zet zijn opmars voort. Afgelopen weekend werd de grens van de 2.000 dollar per bitcoin overschreden, vandaag was de munt al meer dan 2.187 dollar waard.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

Waarde bitcoin passeert grens van 2.000 dollar

De virtuele munt bitcoin is sinds vandaag voor het eerst meer dan 2.000 dollar waard. Omgerekend levert een bitcoin daarmee zo'n 1.785 euro op, zo blijkt uit koersoverzichten op ruilmarkten voor digitale valuta.