EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1531 tot 1535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Defensiecomité Russische parlement wil no-fly zone boven Syrië

Het defensiecomité van de Russische Doema wil een no-fly zone instellen vanwege beschikbare informatie over op handen zijnde Amerikaanse raket- en luchtaanvallen op regeringsinstellingen in Damascus. Dat zei de vice-voorzitter van het Russische defensiecomité Alexander Sherin. Hij verklaarde verder dat het onvermijdelijk is zich op zo’n aanval voor te bereiden door een dergelijke zone vooraf in te stellen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

EOS, Cardano of Tezos: 3 cryptoreuzen worden stilaan wakker

Wanneer we naar de koersen kijken van EOS, Cardano of Tezos, dan lijkt het wel alsof deze cryptomunten ten dode zijn opgeschreven. Maar net als bij aandelen de beurskoers kan verschillen van de waarde van een bedrijf, kan ook de koers bij cryptomunten een vertekend beeld geven. Deze 3 cryptoreuzen worden stilaan wakker.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Russische stafchef waarschuwt VS voor interventie in Syrië

Gedurende de afgelopen dagen heeft er een scherpe escalatie in de verhoudingen tussen het Westen en Rusland plaatsgevonden. De focus ligt op dit moment op het gifgasincident in Engeland waar Rusland door Theresa May in niet mis te verstane bewoordingen van beschuldigd wordt. En als eerste maatregel zijn, na het verstrijken van een ultimatum aan Rusland, al 23 Russische diplomaten uitgewezen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Takeaway en Microsoft aanvaarden nu ook Bitcoin Cash

Begin dit jaar was Microsoft nog van plan om Bitcoin te dumpen als betaalmiddel. Het kwam daar op terug en voegde ondertussen zelfs Bitcoin Cash toe aan zijn betaalmogelijkheden in de online Microsoft Store. Ook food-delivery service Takeaway.com integreert Bitcoin Cash.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Gouden tijden komen niet meer terug

Bij alle positieve effecten die in de VS worden verwacht van Trumps belasting- en bestedingsmaatregelen, liggen er ook wat kwetsbaarheden op de loer: schuldenposities in de financiƫle sector, beleid van de monetaire autoriteiten en, bovenal: het protectionisme. Dat via allerlei handelsconflicten roet in het eten kan gooien.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs