Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 1531 tot 1535
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Gedekt door… goud

Het zat er natuurlijk aan te komen, een cryptomunt, gedekt door goud.

De vraag is hoe dit ontvangen gaat worden door de autoriteiten. Immers raakt dit de kern van wat er mis is aan fiat munten.

Vooral de Amerikaanse overheid staat geen ander land toe om een munt op basis van goud te hebben. Is de initiatiefnemer van de eerste cryptomunt met als backing goud dan nu niet met zijn leven aan het spelen?

Andrew Maguire wil met zijn initiatief alleen de bullionbanken onderuit halen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

‘Italiaanse maffia en Islamitische Staat werken samen’

In Italië is de Guardia di Finanza een onderzoek gestart naar een mogelijke betrokkenheid van de maffia bij illegale oliehandel waarmee de islamitische terreurorganisatie Daesh zijn activiteiten zou financieren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Bitcoin Cash ruim $400,- waard (0.15 BTC)

Na een geslaagde Hard Fork wordt er inmiddels op verschillende exchanges gehandeld in Bitcoin Cash (de afkortingen BCH en BCC worden voor de nieuwe Bitcoin gebruikt). Er zijn nu 10 blocks gemined op de bitcoin cash chain. De nieuwe bitcoin chain komt in de lijst van de grootste cryptocurrencies binnen op plek 3 volgens CoinMArketCap, na Bitcoin en Ethereum.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Nieuwe bitcoin gelanceerd na onenigheid

Onenigheid in de bitcoin-gemeenschap heeft ertoe geleid dat er vandaag een nieuwe, virtuele munt is gelanceerd: de bitcoin cash. Nu de bitcoin alsmaar populairder wordt, dreigden er capaciteitsproblemen. De initiatiefnemers van de parallelle munt maken gebruik van een eigen, sneller netwerk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Dit is waarom je geld moet uitgeven aan ervaringen, niet aan spullen

Wist je dat de nieuwste smartphone of de hipste kleren jou niet gelukkig maken? Wanneer je iedere dag hard werkt en al je rekeningen betaalt, blijft er meestal maar een klein bedrag meer over op het einde van de maand. Het is dus belangrijk om dat bedrag zo goed mogelijk te besteden, liefst aan iets dat je gelukkig maakt.