EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15346 tot 15350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Zwitserland exporteert opnieuw veel goud naar Azië

In de maand april heeft Zwitserland opnieuw veel goud naar Azië geëxporteerd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de douane. In totaal ging er 126,69 ton goud het land uit, waarvan meer dan driekwart bestemd was voor de Aziatische markt. De drie grootste afnemers van goud waren India, Hong Kong en China. Van alle landen in de wereld importeren deze drie de laatste jaren structureel het meeste goud uit Zwitserland.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Column Kees de Kort | Geld wordt autokoper achterna gegooid

Gemengde berichten vanuit de VS. BNR’s macro-econoom Kees de Kort pikt het goede nieuws er even uit: “Ruwweg vanuit het niets vielen de autoverkopen in mei erg mee.” Máár: “Het geld wordt de autokopers achterna gegooid.”

Gemengde berichten vanuit de VS. BNR’s macro-econoom Kees de Kort pikt het goede nieuws er even uit: “Ruwweg vanuit het niets vielen de autoverkopen in mei erg mee.” Máár: “Het geld wordt de autokopers achterna gegooid.”

Hij legt uit: “De voorwaarden zijn extreem soepel, iedereen krijgt een lening en die leningen worden verkocht aan beleggers die ook alles best vinden. Maakt niet uit: de auto’s zijn gemaakt. Het is goed voor de economie. Maar de financiering is een ander verhaal en het is de vraag of het kan blijven voortduren. Maar met een beetje geluk vallen de detailhandelsverkopen in mei dus wel een beetje mee.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

Oeso verwacht 1,3 procent economische groei in België

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) verwacht voor België een economische groei van 1,3 procent dit jaar, en van 1,8 procent volgend jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

De op één na rijkste man ter wereld is nu een Spanjaard

‘s Werelds op één na rijkste man is niet langer Warren Buffett. De Amerikaanse superbelegger is volgens de Bloomberg Billionaires Index ingehaald door Amancio Ortega, de Spaanse retailmagnaat en stichter van Inditex, de holding boven kledingketens als Zara, Massimo Dutti en Pull & Bear, die nu reeds meer dan 6.600 winkels tellen. Bill Gates blijft voorlopig de absolute nummer één.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015

De grootste privé-jet ter wereld is de uwe voor 45 miljoen dollar

De Franse vliegtuigbouwer Dassault heeft dinsdag zijn nieuwste privé-jet Falcon 5X voorgesteld. Het gaat om een tweemotorig vliegtuig dat een cabine heeft waarin tot 16 personen kunnen plaatsnemen en zodoende de grootste privé-jet in zijn soort wordt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs