Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 15346 tot 15350
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Chinezen bieden namaak Apple Watch nu al aan voor 40 dollar

Het is nog meer dan een maand wachten op de Apple Watch, maar wie naar China reist kan er nu al de hand leggen op een namaakexemplaar. Sinds woensdag zijn op de elektronicamarkt van Huaqiangbei de eerste kopieën opgedoken en ook op populaire e-commerce websites worden namaakversies te koop aangeboden voor een bedrag tussen de 40 en 80 dollar.

Maandag nog had Apple-ceo Tim Cook aangekondigd dat de goedkoopste Apple Watch 349 dollar zou kosten.

De meeste namaakversies, die namen meekregen als ‘Ai Watch’ en ‘D Watch’ draaien op een Android beheersysteem, dat er uitziet als een Apple interface, inclusief de Apple-iconen op het scherm.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Euro heeft geen vrienden meer... Who wants to catch a falling knife?

De euro zet zijn afdaling naar de kelder van de valutamarkten verder en noteert ook donderdag alweer lager op de Aziatische markten. De munt verloor 6,04% van zijn waarde sinds vrijdag. De dollar heerst en duwt ook andere valuta lager; de Australische dollar verloor in de voorbije 5 dagen 2,39%, het Britse Pond 2,79% 

Dergelijke dalingen zijn niet courant. Het is ondertussen 34 jaar geleden dat de euro op korte tijd dergelijke verliezen moest incasseren tegenover de Amerikaanse dollar.

Hoeveel lager kan de euro nog vallen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Euro wint in valuta-oorlog

De daling van de Euro gaat momenteel op de snelst mogelijke manier als mogelijk is voor een munt van deze omvang. De pariteit met de USD was enige tijd geleden voorspeld voor eind 2016, deze is momenteel slechts een kwestie van weken meer. Deutsche Bank voorspelt zelfs een daling tot 0,85USD voor eind 2017.

Waar deze sterke daling in normale omstandigheden volop paniek zou veroorzaken, zorgt deze nu voor het sterkste momentum voor de Eurozone sinds de financiële crisis. Het QE-programma van Mario Draghi is dan ook perfect getimed hierbij.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Euro naar laagste punt sinds januari 2003

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar is donderdagochtend naar het laagste punt sinds 2003 gezakt. 

Daarbij zakte de Europese munt voor het eerst sinds januari van dat jaar onder de 1,05 dollar.

Bij het slot van de Europese beurshandel op woensdag was de euro nog 1,0574 dollar waard. Dat was donderdag omstreeks 5.00 uur 1,0495 dollar. Rond 6.40 uur was er sprake van een licht herstel, tot 1,0518 dollar.

Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Weer grote goudklomp gevonden in Australië

Fair Dinkum NuggetDe 42-jarige goudzoeker Mick Brown kon zijn geluk niet op toen hij een goudklomp van ruim 2,5 kilo vond.

[...]