Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 1536 tot 1540
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Succes Bitcoin blijft financiële wereld verbazen, speculatie kan echter roet in eten gooien

Bitcoin en andere virtuele munteenheden blijven de financiële wereld verbazen. Ondanks de reeds sterke prijsstijgingen de afgelopen maanden blijft het groeipotentieel enorm. Dit enerzijds door speculatie, anderzijds door een groeiende noodzaak aan een veilig alternatief.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Draghi: groeiende ongelijkheid groot gevaar voor Europa

Dragi waarschuwt dat een groeiende ongelijkheid in Europa destabilisering werkt en moet aangepakt worden. Dit aan de hand van onderwijs, innovatie en het investeren in het aanwezige menselijke kapitaal. Op welke manier dit praktisch moet gebeuren blijven het antwoord echter nog achterwege.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

ABN Amro voorziet stijging goudprijs naar $1400

De goudprijs in euro is de laatste weken sterk gedaald, maar in dollars uitgedrukt weet het edelmetaal geen duidelijke richting te kiezen. Toch zullen de positieve factoren later dit jaar echter de overhand krijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Wereldwijde schulden naar nieuwe record van $217 biljoen

De wereldwijde schulden bereikten in het eerste kwartaal van dit jaar een nieuw record van omgerekend $217 biljoen, zo schrijft het Institute of International Finance (IIF) in haar nieuwste rapport. Daarmee hebben de schulden een omvang van 327% ten opzichte van het wereldwijde bbp. Vergeleken met tien jaar geleden zijn de wereldwijde schulden met meer dan $60 biljoen toegenomen, een stijging die grotendeels veroorzaakt is door de Verenigde Staten, China en andere opkomende markten.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

“Sfeer rond Trump vergelijkbaar met die rond Pim Fortuyn”

Iets meer dan een maand geleden was de Nederlandse journalist Derk-Jan Eppink te gast in het televisieprogramma De Afspraak, waarin hij de VRT verweet een te eenzijdig beeld van Amerika te geven.

Eppink woont in de VS en vindt dat het doel van de Amerikaanse media is om Trump af te zetten: