EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15371 tot 15375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

Merkel voert druk op Griekenland op

De Duitse bondskanselier Angela Merkel voert de druk op Griekenland op. Ze zegt dat er vóór maandag een akkoord moet zijn met de Grieken, dus nog voor de Europese top. Anders zal er daar opnieuw geen beslissing vallen. Er moet een akkoord komen om te vermijden dat Griekenland failliet gaat. Zo'n faillissement zou elke Belg 1.000 euro kunnen kosten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

Varoufakis noemt eurogroep een vreemde club

Een vreemde club die niet in staat is de noodzakelijke beslissingen te nemen. Zo omschrijft de Griekse minister Yanis Varoufakis van Financiën de eurogroep.

Een vreemde club die niet in staat is de noodzakelijke beslissingen te nemen. Zo omschrijft de Griekse minister Yanis Varoufakis van Financiën de eurogroep.

Dat is het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden, onder het huidige voorzitterschap van Jeroen Dijsselbloem.

''Een onpartijdige toeschouwer van de beraadslagingen in onze eurogroep, zou tot de veilige conclusie komen dat het een vreemd forum is, slecht uitgerust om goede, harde beslissingen te nemen als Europa die echt nodig heeft'', schrijft Varoufakis in een zaterdag in de Ierse krant Irish Times gepubliceerd opiniestuk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

Goud en zilver report (Week 24)

Door de situatie in Griekenland steeg de vraag naar fysiek goud en zilver, ook in ons land. Hollandgold en Goudstandaard zagen de afgelopen dagen een flinke stijging van de omzet. Beleggers die zich zorgen maken over de economie besluiten een deel van hun vermogen om te zetten in edelmetalen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 20 juni 2015

Dit doen super succesvolle mensen in het weekend

Nog geen plannen voor het weekend? Mooi, want dan kunnen wij je misschien wat inspiratie bieden. Want hoewel het weekend voor de een totaal niet in het teken staat van de werkweek, vormt het voor de ander juist een extensie van de werkweek en een kans om een beetje op schema te komen. Als we de indeling van succesvolle zakenmensen mogen geloven zijn echter meerdere opties goed. Lees mee!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 20 juni 2015

‘Griekenland komt met aanpassingen’

Griekenland zal proberen met aanpassingen te komen op zijn voorstel om uit de schuldencrisis te komen. Dat heeft de Griekse minister Alekos Flabouraris zaterdag gezegd tegen de Griekse tv-zender Mega.

,,We zullen proberen om ons voorstel aan te vullen, zodat we dichter bij een oplossing komen”, aldus Flabouraris, die geldt als een van de naaste adviseurs van de Griekse premier Alexis Tsipras.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs