Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 15376 tot 15380
Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Buffett vindt vertrek Griekenland uit euro niet slecht

Mocht het zover komen dat Griekenland de eurozone moet verlaten, dan is dat niet per definitie slecht voor de euro, zo zei Warren Buffett in een interview met CNBC.

Het kan volgens Warren Buffett namelijk juist een les zijn voor alle eurolanden, zodat ze leren dat de regels er niet zomaar zijn, zei de beroemde belegger. Volgens hem heeft de eurozone meer adequaat leiderschap nodig. Hij benadrukte in dat kader het belang van meer gelijkenissen tussen de landen in de eurozone op het vlak van wetgeving rondom de arbeidsmarkt, overheidsbegrotingen en leiderschap.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Tegenvallend aantal nieuwe banen in VS

Loonstrookverwerker ADP meldde voorbeurs dat er vorige maand 189.000 nieuwe banen in het Amerikaanse bedrijfsleven zijn gecreëerd, tegen een herziene 214.000 in februari. Economen voorspelden in doorsnee een groei met 225.000 banen. De cijfers van ADP lopen vooruit op het banenrapport dat de Amerikaanse overheid vrijdag publiceert. Daarin worden ook de ontwikkelingen in de publieke sector meegenomen.

Bron: The BigReset
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

U.S. loses allies to China

Now Europe (incl. UK) openly joins the new BRICS-bank and Germany says to be alarmed about NATO/US aggression Washington must have a feeling they are losing control over a carefully designed dollar-centred world quickly.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

[...], Grieken voeren bitcoin in

De Greek Reporter weet te melden dat Griekenland overweegt de bitcoin in te voeren. Terwijl de geldschieters de druk opvoeren om hervormingen en bezuinigingen door te voeren, zou de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis een nieuw plannetje hebben.

"We hebben er genoeg van, we voeren de bitcoin in", citeert de Greek Reporter de Zuid-Europese minister. Ambtenaren binnen het ministerie treffen in het geheim voorbereidingen voor het geval Griekenland geen overeenstemming bereikt met de Eurogroep over nieuwe noodhulp.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

“Het is verrassend genoeg tijd om zilver te kopen”

‘Ik wilde een bericht gaan schrijven over dat beleggers zilver nu zouden moeten verkopen, zelfs tegen de huidige lage prijzen. Tegen de tijd dat ik klaar was met mijn artikel was ik echter van gedachten veranderd. Het kan wel eens tijd zijn om zilver te kopen’, dat zegt Dominic Frisby, auteur van Life After The State en Bitcoin: the Future of Money.