Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 15396 tot 15400
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 31 maart 2015

Goud verliest opnieuw terrein

Goud nam gisteren afscheid van de mooie beursweek die het vorige week had. Het gele edelmetaal kon rekenen op een verlies doordat aandelen weer kopers wisten te trekken en het edelmetaal juist van de hand deden. Ook zilver daalde in waarde.

Nadat goud 7 handelsdagen achter elkaar in prijs steeg, eindigde dit op vrijdag. Toch sloot het edelmetaal de week af met een plus van rond de 5 procent dankzij zwakte in de aandelenmarkt en onzekerheden in de wereld. Nadat Amerikaanse aandelen vrijdag licht hoger de handelsdag afsloten, klommen ze maandag opnieuw. Overigens zagen aandelen uit de Verenigde Staten vorige week hun grootste verlies op weekbasis sinds het einde van februari.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 31 maart 2015

India hongerig

India zal dit jaar een grotere groei kunnen voorleggen dan regiogenoot China.

Zo rapporteert de Asian Development Bank.

Voor het eerst komt India zo voor de gehele wereld op de voorgrond te staan. Het zal niet de laatste keer zijn dat we van het land horen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Nederlandse export ziet VS als groeimarkt, dankzij lage euro

Voor het eerst sinds 2009 staan de Verenigde Staten weer in de top 3 van belangrijkste exportmarkten voor Nederland. Exporteurs verwachten dat in 2015 de omzet van de export naar Amerika met 60 procent stijgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Gaat de Chinese overheid de vastgoedmarkt stimuleren?

Chinese vastgoedaandelen sloten de handelsdag maandag af met de grootste winsten in 6 jaar. Dit gebeurde dankzij speculatie over dat de Chinese overheid minder streng zou worden wat betreft het kopen van vastgoed om zo ’s werelds op 1 na grootste economie te stimuleren.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Politiemensen drukken bitcoins achterover bij onderzoek naar Silk Road-site

Twee agenten die betrokken waren bij het onderzoek naar de online drugsmarktplaats Silk Road, hebben tijdens dat onderzoek vermoedelijk bitcoins gestolen.