EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15411 tot 15415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Griekenland uitgespeeld

Vandaag staat de stemming in het Griekse parlement op de planning voor de vernieuwing aan noodliquiditeit voor het Griekse banksysteem. Het Griekse parlement moet stemmen voor pensioen bezuinigingen, belastingverhogingen en een scala aan andere maatregelen. Waaronder het onderbrengen van €50 miljard aan staatsbezittingen in een apart fonds dat beheerd moet gaan worden door de Duitse KfW Bank – een financieel instituut dat volledig eigendom is van de Duitse staat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Miljardair stelt sollicitanten deze 3 vragen

Bedrijven die starten met een waarde van meer dan een miljard dollar zijn dun gezaaid, maar Slack is er eentje van. De CEO van het office software-bedrijf houdt er aparte sollicitatiegesprekken op na. Met drie vragen probeert hij de kandidaten te doorgronden. Kan jij ze beantwoorden?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Griekse onderminister van Financiën stapt op uit protest tegen reddingsplan

De Griekse onderminister van Financiën, Nadia Valavani, is volgens Griekse media woensdag opgestapt uit protest tegen “de nutteloze maatregelen” die de Europese schuldeisers haar land opleggen.

“Wat vandaag op tafel ligt, is zo deprimerend en het biedt geen oplossing voor de mensen of voor het land”, schreef de bewindsvrouw aan premier Alexis Tsipras over de economische koers die de regering zou moeten volgen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Ook Franse minister pleit voor schuldenverlichting Grieken

De Franse minister van Financiën, Michel Sapin, is in navolging van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voorstander van verdere schuldenverlichting voor Griekenland.

De Franse minister van Financiën, Michel Sapin, is in navolging van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voorstander van verdere schuldenverlichting voor Griekenland.

"Het IMF zegt hetzelfde als wij", zegt Sapin woensdag tegen de raiozender RMC.

"Ze (het IMF, red.) zeggen niet dat de schuld moet worden kwijtgescholden. Wij hebben altijd gezegd dat Griekenland zijn best moet doen, maar de schuldenlast moet worden herzien", aldus Sapin.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Twee mijnbouwgiganten op sterven na dood

Na de crisis in 2008 wist de grondstoffensector snel te herstellen. China pompte veel geld in de economie. Na een aantal mooie jaren waren grondstofbeleggers de pijn alweer bijna vergeten.

Maar in 2011 zette een nieuwe daling van de grondstoffenprijzen in. Het economische herstel was toch niet zo sterk als gehoopt. De Chinese reus bleek op een gegeven moment toch minder honger te kunnen krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs