EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15416 tot 15420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Column Kees de Kort | IMF nodigt Grieken uit 'nee' te zeggen

Interessant wat het IMF ineens laat horen over Griekenland, vindt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Al helemaal qua timing. Ze laten de wereld weten dat Griekenland veel meer schuldreductie moet krijgen. Maar dat zit er maar heel weinig in, in de deal waar het Griekse parlement ja of nee tegen moet zeggen.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

De 5 grootste risico’s voor de wereldeconomie

Terwijl de ogen van de wereld zich richten op Griekenland en China, publiceerde het IMF vorige week de laatste World Economic Outlook.

Daaruit blijkt dat de IMF-economen deze 5 risico’s als meest dreigend kenmerken voor de wereldeconomie:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Rob Putter: Tsipras als contraire indicator voor koers euro

Voor valutahandelaren zou het eigenlijk jammer zijn als de Griekse premier Alexis Tsipras het veld ruimt, na de acceptatie van het loodzware akkoord van van afgelopen weekend. Want voor de koers van de euro werkt Tsipras als ‘contraire indicator’, signaleert Rob Putter.

Als een manager het even niet meer weet, vraagt hij het aan zijn personeel. Als een generaal het even niet meer weet, vraagt het aan zijn soldaten. Als een regeringsleider de weg kwijt is, schrijft hij een referendum uit. In alle gevallen is het een brevet van onvermogen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Hier liggen de kansen voor Nederlandse ondernemers in Iran

Het nucleaire akkoord met Iran  maakt de weg vrij voor handel met het land. Dat biedt enorme kansen voor Nederlandse ondernemers, van kassenbouwers tot multinationals.

Het nucleaire akkoord met Iran  maakt de weg vrij voor handel met het land. Dat biedt enorme kansen voor Nederlandse ondernemers, van kassenbouwers tot multinationals.

Bijna 80 miljoen inwoners, één van de 20 grootste economieën ter wereld, een potentieel rijk land dankzij olie- en gasreserves die tot de grootste ter wereld behoren. Dat is Iran. Geen wonder dat de hele westerse wereld, inclusief Nederlandse ondernemers, staat te trappelen om naar Teheran af te reizen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Zilveranalyse Roy 13 juli 2015

Afgelopen week bleek maar weer eens dat patronen zeer behulpzaam kunnen zijn.

Afgelopen week bleek maar weer eens dat patronen zeer behulpzaam kunnen zijn.

Na de herstelpoging van vorige week vrijdag probeerden de stieren op maandag het positieve sentiment uit te bouwen en de koers terug te tillen tot boven de $15.75 hetgeen net niet lukte. Als we links in de grafiek kijken dan zien we dat die $15.75 een weerstand vormt, hier vinden we namelijk de bodem van april.

[ ... + kaart ]

Lees verder op Edelmetaal-Info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs