EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15416 tot 15420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Griekse ziekenhuizen kunnen zelfs pijnstillers en lakens niet meer betalen

Griekse ziekenhuizen zitten zonder pijnstillers, lakens en andere basisvoorzieningen. Door de besparingen van de voorbije jaren kunnen de klinieken zelfs de meest primaire zorgen niet meer verstrekken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Warren Buffett: "Armen moeten rijken niet de schuld geven voor ongelijkheid"

Topbelegger Warren Buffett, met 66 miljard euro de op twee na rijkste man op aarde, schrijft in een opiniestuk voor Wall Street Journal dat armen niet arm zijn omdat rijken rijk zijn. De rijken zijn volgens hem niet schuldig aan ongelijkheid, wel de markteconomie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

‘Griekenland kan IMF-rekening niet voldoen’

Griekenland kan volgende maand niet aan zijn verplichtingen ten opzichte van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voldoen, omdat het land daarvoor niet genoeg geld heeft. Dat zei de Griekse minister van Binnenlandse Zaken Nikos Voutsis zondag op de Griekse televisie.

Griekenland moet in juni in vier termijnen in totaal 1,6 miljard euro aan rente en aflossingen betalen aan het IMF. Dat geld is er niet en zal daarom niet worden betaald, aldus Voutsis.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Yellen: Rente VS kan nog dit jaar omhoog

De rente in de Verenigde Staten zal dit jaar op gepaste wijzen worden verhoogd, mits de economie verbetert. Dat zei Janet Yellen vrijdag.

De rente in de Verenigde Staten zal dit jaar op gepaste wijzen worden verhoogd, mits de economie verbetert. Dat zei Janet Yellen vrijdag.

De centrale bankier zei in haar speech dat het tempo waarin de rente zal worden verhoogd, geleidelijk zal zijn. Ook zal het volgens haar meerdere jaren duren voor de rentes weer zijn genormaliseerd. Toch zei ze dat naar haar verwachting de eerste renteverhoging in de VS sinds jaren, nog dit jaar kan plaatsvinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

De week van Bitcoin #75: Afschaffing van contant en opkomst van nieuw geld

In deze aflevering wordt er gepraat met privacy voorvechtster Ancilla Tilia over de trend richting het afschaffen van contant geld. Ook wordt er gesproken met Heidi Leenaarts van United by Passion en Rens van Tilburg van het Sustainable Finance Lab over hun conferentie ‘Geld dat werkt’, 22 juni in Utrecht

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs