EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15421 tot 15425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015

Rusland voegde in april weer goud aan reserves toe

Rusland heeft in april opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de centrale bank. In de maand april kocht Rusland 300.000 troy ounce goud bij, wat bij de goudkoers van die periode een waarde van ruim €300 miljoen vertegenwoordigt. Met deze aankoop stijgt  totale goudvoorraad van Rusland naar 40,1 miljoen troy ounce (ongeveer 1.247 ton) goud.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015

Dit worden de grootste spelers binnen de nieuwe Wereldbank van China

Met Rusland en India als grootste aandeelhouders na China, van het ‘Asian Infrastructure Investment Bank’, begint deze nieuw op te richten Wereldbank van China, welke zal plaatsnemen naast het Internationaal Monetair Fonds en de Asian Development Bank steeds meer vorm te krijgen.

Het AIIB zal bij aanvang over een kapitaal beschikken van $100 miljard dollar met als doel het verbeteren van de infrastructuur in de Aziatische regio. Ondertussen zijn 57 landen officieel aangesloten bij het AIIB, waarvan 20 landen zich buiten de regio bevinden. De aanvraag van België is nog in behandeling terwijl Nederland al op het lijstje staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015

Marlene Haas: ‘Lehman Brothers had gered kunnen worden’

Lehman Brothers, de zakenbank die in 2008 omviel en zo de kredietcrisis in gang zette, had gered kunnen worden. “De grote vraag is waarom niemand wat deed”, zegt de Oostenrijkse econome Marlene Haas.

De koersen van Lehman kelderden en dus wist iedereen dat er iets mis was bij de zakenbank. Toch heeft niemand de bank gered. Alleen de Britse Barclays Bank wilde delen van Lehman overnemen, maar de Britse toezichthouder stak daar een stokje voor.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015

Merkel voorzichtig over optimistische Grieken

De Griekse regering moet nog veel werk verzetten voordat er een akkoord over verdere noodsteun kan worden bereikt met de andere eurolanden.

De Griekse regering moet nog veel werk verzetten voordat er een akkoord over verdere noodsteun kan worden bereikt met de andere eurolanden.

Dat zegt de Duitse bondskanselier Angela Merkel vrijdagochtend, naar aanleiding van een gesprek dat zij donderdagavond laat had met de Griekse premier Alexis Tsipras.

''Het was een vriendelijk, constructief gesprek'', zegt Merkel over het overleg in de marge van een EU-top in de Letse hoofdstad Riga. ''Maar het is ook heel duidelijk dat er nog heel veel werk te doen is.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015

“Renteverhoging vindt pas volgend jaar plaats”

De eerste renteverhoging door de Amerikaanse Federal Reserve wordt door de meeste experts uit de financiële wereld toch nog wel dit jaar verwacht. Waar je eerst vooral geluiden hoorde over een eerste renteverhoging in september, horen we nu ook steeds vaker december.

Volgens Charles Evans, president van de Chicago Federel Reserve, is het echter pas volgend jaar dat de eerste renteverhoging in jaren in de VS plaatsvindt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs