EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15436 tot 15440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

De tien geboden om een rijk bankier te worden…

Wie de film ‘Wolf of Wall Street’ zag, weet hoe hard het leven er kan aan toegaan in de financiële en bancaire wereld. Justin Kwam is een financieel analist bij de Britse investeringsbank Barclays. Van hem is een mail uitgelekt: ‘De tien geboden’. Trends, Wall Street Journal en Business Insider hebben het er allemaal over.

De e-mail was gericht aan een aantal stagiairs. Tien Geboden werden in de mail opgelijst, waaraan bankiers moeten voldoen. De Tien Geboden als weg om de top te bereiken en geld als slijk te gaan verdienen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Preston Byrne wil dat iedereen zijn eigen bitcoin blockchain kan maken

Gisteren spraken we met Preston Byrne van Eris Industries. Zijn bedrijf maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen server wordt en zijn eigen (bitcoin) blockchain maakt. Veel mensen uit de bitcoingemeenschap vinden hem een deserteur, maar heeft zijn techniek misschien de toekomst, als banken en overheden er gebruik van gaan maken?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

‘Deutsche Bank onderzoekt witwassen Rusland’

Deutsche Bank is bezig met een intern onderzoek naar een mogelijke omvangrijke witwaszaak waarbij Russische klanten betrokken zijn geweest. Het zou gaan om circa 6 miljard dollar (5,4 miljard euro) aan transacties over een periode van meer dan vier jaar. Dat meldden ingewijden rond de zaak.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

De eenvoudigste weg uit de armoede? Verhuis naar een rijker land

Er is arm en er is arm. Dat wordt duidelijk na het lezen van een recent onderzoek van de econoom Branko Milanovic, die probeerde een vergelijking te maken tussen de welvaart van verschillende landen. Zo blijken de 1 procent armste Duitsers nog altijd rijker te zijn dan 90 procent van de Indiërs, zelfs wanneer dit gecorrigeerd wordt voor de lagere prijzen op de Indiase markt.

De Washington Post concludeert daaruit dat de eenvoudigste manier om uit de armoede te ontsnappen voor de hand ligt: emigreer naar een rijker land.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2015

US Mint ziet vraag naar beleggingsmunten dalen

Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste vijf maanden van dit jaar minder gouden en zilveren munten verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo blijkt uit de laatste cijfers van de US Mint. Begin dit jaar was er door de plotselinge stijging van de goudkoers en de zilverkoers nog sprake van een stormloop op beleggingsmunten.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs