EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15436 tot 15440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Na de dreiging nu de realiteit: Rusland bant import van bloemen uit Nederland

Rusland verbiedt de invoer van snijbloemen uit Nederland. Dat meldt het Russische staatspersbureau TASS. Het gaat om een beslissing van de Russische landbouwwaakhond Rosselkhoznadzor, die verwijst naar de aanwezigheid van plantenziektes. Het zou gaan om een tijdelijke maatregel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

“2017 kan magisch jaar worden voor goud”

Goud mag dan in de afgelopen 4 jaar misschien 40 procent aan waarde zijn verloren, analisten voorspellen nu een mogelijke bodem voor de prijs van het gele edelmetaal.

Goud mag dan in de afgelopen 4 jaar misschien 40 procent aan waarde zijn verloren, analisten voorspellen nu een mogelijke bodem voor de prijs van het gele edelmetaal.

Goud daalde vorige week voor het eerst in jaren onder het niveau van 1100 dollar per ounce. Het edelmetaal werd hard geraakt door de lage inflatie, de sterkere dollar en de angsten rondom de Chinese vraag. Het metaal zag daarnaast ook zijn langste verliesreeks in bijna 2 decennia en zag vorige week maand zijn grootste dagelijkse verlies in bijna 2 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

“De rente en de inflatie zullen dalen”

Het tweede kwartaal heeft fondsmanager Torgeir Hoien, van Skagen Tellus, enorm verrast. Toch denkt hij in tegenstelling tot een meerderheid van de analisten en experts dat zowel de rente als de inflatie weer omlaag zullen gaan. De fondsmanager ziet momenteel veel overeenkomsten tussen de situatie in de Verenigde Staten en die in Japan.

In een note meldt de Noorse fondsmanager afgelopen week dat hij de overeenkomsten tussen de Verenigde Staten en Japan baseert op een combinatie van de groei- en de inflatieverwachtingen. Zo legt hij uit dat de langetermijnrente bestaat uit de reële rente en een component van inflatie. Torgeir Hoien merkt op dat zowel de reële rente als de verwachtingen voor de inflatie in het tweede kwartaal zijn gestegen en daarmee dus ook de rente voor de lange termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Vertegenwoordigers trojka in Athene: "Het werk is begonnen"

Een aantal onderhandelaars van de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is vandaag in Athene aangekomen voor gesprekken met de Griekse regering over een derde steunpakket. IMF-onderhandelaars arriveren ten vroegste donderdag. Dat melden woordvoerders van de Europese Commissie en de Griekse regering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Ingehaald door. IJsland

In 2008 gingen de banken in IJsland failliet en moest het land geld lenen van het IMF. Er werd vervolgens stevig bezuinigd, de kroon kelderde 60% in waarde en de inflatie schoot tijdelijk fors omhoog. Dankzij de goedkope munt werd IJsland plotseling interessant voor buitenlandse investeerders. Het gevolg is dat de economie het daar nu beter doet dan in eurolanden als Nederland en Finland, aldus Hendrik Oude Nijhuis.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs