EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15441 tot 15445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Gaspijpleiding van Rusland naar Europa krijgt twee nieuwe leidingen

De Nord Stream-gaspijpleiding die loopt van Rusland via de Baltische Zee naar Europa zal worden uitgebreid met twee nieuwe leidingen, bovenop de twee bestaande leidingen. Dat werd vandaag gemeld door het consortium van bedrijven dat betrokken is bij het project, op een economisch forum in Sint-Petersburg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Trichet: Griekenland is beter af bij de euro

Voormalig president van de Europese Centrale Bank Jean-Claude Trichet zei dat het de beste optie is voor Griekenland om in de eurozone te blijven. Griekenland wordt volgens de ex-president van de ECB namelijk als eerste gedupeerd bij een vertrek van het land uit de eurozone.

‘Ik denk dat de wil van de Griekse regering en de overweldigende wil van de Griekse bevolking (volgens de informatie die ik heb dan) en die van andere Europese landen, is dat een lidmaatschap van het land bij de eurozone, bij lange na de beste optie is voor Griekenland’, zo zei Trichet deze week in een interview met Bloomberg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

18 juni: waarom de euro door dreiging Grexit in waarde stijgt

De euro stijgt in waarde, terwijl de zorgen over een Grieks vertrek uit de muntunie toenemen. Hoe kan dat? Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

IMF niet van plan deadline te verzetten voor Grieken

De deadline voor de aflossing van leningen van in totaal bijna 1,6 miljard euro door Griekenland aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) blijft staan op 30 juni.

Er zal geen sprake zijn van een verlenging van de deadline of een uitstelperiode. Dat heeft IMF-voorzitter Christine Lagarde donderdag gezegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

‘Grieken bedelen niet bij Russen om geld’

Griekenland heeft niet bij Rusland aangeklopt voor financiële steun. Dat liet de Russische plaatsvervangend onderminister van Financiën, Sergej Stortsjak, donderdag weten.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs