EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15441 tot 15445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Duitse media: 'Imago Duitsland kapot door Griekse onderhandelingen'

Om een hervormingsdeal op tafel te krijgen, voerden de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de minister van Financiën Wolfgang Schäuble harde onderhandelingen met de Griekse regering. Zo hard dat veel Duitse journalisten vrezen dat het, na de oorlog, zorgvuldig opgebouwde imago van Duitsland ernstig is beschadigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

IMF waarschuwt: Griekse schuld echt onhoudbaar, méér schuldverlichting nodig

Griekenland heeft veel meer hulp nodig om zijn schuldenlast houdbaar te maken dan nu wordt aangenomen. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een vertrouwelijk rapport, dat in handen is van persbureau Reuters.

Daarin stelt het IMF dat de financiële positie van Griekenland de afgelopen tijd drastisch is verslechterd. Daardoor loopt de staatsschuld van het land de komende twee jaar op tot bijna twee keer de omvang van de Griekse economie. Om de schuld weer houdbaar te maken, is dan ook veel meer schuldverlichting nodig dan de eurolanden nu overwegen te bieden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

IMF dringt aan op meer Griekse schuldhulp

Griekenland heeft veel meer hulp nodig om zijn schuldenlast houdbaar te maken dan nu wordt aangenomen. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een vertrouwelijk rapport, dat in handen is van persbureau Reuters.

Daarin stelt het IMF dat de financiële positie van Griekenland de afgelopen tijd drastisch is verslechterd. Daardoor loopt de staatsschuld van het land de komende twee jaar op tot bijna twee keer de omvang van de Griekse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

‘Schaf de hypotheekrente-aftrek per direct af!’ Dit gebeurt er als Nederland op zijn Grieks wordt gepiepeld

De eurolanden en het IMF dicteren ingrijpende hervormingen in de Griekse samenleving. Wat zouden ‘Brussel’, ‘Berlijn’ en ‘Washington’ graag zien veranderen in Nederland? En hoe zouden we het vinden als dat geen vriendelijk verzoek meer is, maar een bevel?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

In deze voorstad van Athene slaat crisis het hardst toe

Nergens is de Griekse crisis tastbaarder dan in Perama, een voorstad van Athene. Voor de crisis werkten in de haven zo'n 5.000 mensen, nu nog maar een paar honderd. Negen op de tien inwoners zijn werkloos.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs