EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15446 tot 15450
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

IMF: Groei Nederlandse economie trekt aan, terwijl opkomende landen afkoelen

De Nederlandse economie groeit dit jaar iets sterker dan eerder werd verwacht en houdt dat groeitempo volgend jaar vol. Dat voorspelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in zijn dinsdag gepubliceerde World Economic Outlook.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Column Kees de Kort | Zonder krediet gaat het niet

"We kijken regelmatig naar de kredietverlening aan particulieren. We weten allemaal dat studie- en autoleningen wel lopen, de rest niet. Dit keer is er een enquête over kredietverlening aan het bedrijfsleven." Dat is veel interessanter, vindt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Notering goudprijs in 3 getallen dit jaar realistisch

Na het grote dieptepunt van de zomer 2013, toen de prijs voor een troy ounce terug viel onder de $1.200, is het niet meer goed gekomen met de goudprijs. Het ging absoluut hard omdat negen maanden voordien de goudprijs nog zelfs dicht tegen de $1.800 aanleunde. Een ineenstorting was geboren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Financial Times: 'Griekenland treft alle voorbereidingen voor een default'

Griekenland bereidt zich voor op een faillissement indien het tegen eind april geen overeenkomst met zijn internationale leenheren vindt. Dat schrijft de Financial Times op basis van bronnen bij de linkse regering in Athene. Het land zou de voorrang geven aan het uitbetalen van zijn ambtenaren en pensioenen, eerder dan 2,5 miljard euro aan het IMF terug te betalen, die in mei en juni op vervaldaum komen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Zijn aandelen nu weer duur?

De AEX sloot afgelopen week eindelijk weer eens boven het niveau van 500 punten. Dat was al sinds 2008 het geval niet meer geweest. Sommige analisten en politici vrezen door de aanhoudende stijgingen voor een bubbel op de beurs. Zo waarschuwde minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem onlangs voor het risico van een bubbel. “Er zou een bubbel kunnen ontstaan. Dat is voor de kleine belegger altijd een risico, dus enige voorzichtigheid is op zijn plaats”, aldus de minister. Maar wat vinden goeroes als Warren Buffett en Jeremy Siegel? Lees de column van Hendrik Oude Nijhuis op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs