EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15446 tot 15450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Column Kees de Kort | Mensen worden hier narrig van

De nieuwe belastingplannen moeten er onder meer toe leiden dat de werkende Nederlander netto meer overhoudt van het brutosalaris. Maar of dat gaat werken? “Dat denk ik niet”, antwoordt BNR’s macro-econoom Kees de Kort op de door hemzelf gestelde vraag.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Bank of China doet mee aan nieuwe goudprijs fixing

De Bank of China is de eerste Aziatische bank die goedkeuring heeft gekregen voor deelname aan de LBMA goudprijs fixing. Dat betekent dat de bank voortaan mag meedoen in het dagelijkse biedingsproces waarmee de referentieprijs voor goud bepaald wordt.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Kunnen we ons wel een Grexit veroorloven?

Vrijdag 18 juni is er opnieuw overleg op het hoogste niveau over de Griekse schuldenkwestie. De kans op succes lijkt geringer dan ooit. Het over en weer gooien met modder neemt met de dag toe. De Grieken noemen het IMF crimineel en stellen dat de crediteurenlanden Griekenland tot op het bot willen vernederen. Bij monde van voorzitter Juncker stelt de Europese Commissie, dat de Griekse premier Tsipras spelletjes speelt en zijn eigen bevolking voor de gek houdt.

[...]

Lees verder op Beurshalte.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Vluchtelingenstroom, Grexit en Brexit: Wie geeft EU (laatste) genadeklap?

Oostenrijk verwacht dit jaar in totaal 70.000 nieuwe asielaanvragen, het hoogste aantal in bijna vijftig jaar. Dat heeft het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken begin deze maand bekend gemaakt. Van januari tot en met mei dit jaar ontving het land al 21.000 aanvragen, terwijl dat er voor heel 2014 ongeveer 28.000 waren. Het gaat vooral om Syrische, Afghaanse en Iraakse vluchtelingen.

En vorig jaar hebben al ongeveer 100.000 Afrikanen in vaak wrakke boten de oversteek over de Middellandse Zee naar Italië gemaakt. Vooral sinds het begin van dit jaar is de stroom bootvluchtelingen sterk toegenomen. Vorig jaar kwamen 43.000 Afrikanen over zee naar Italië.

[...]

Lees verder op Nachthemel.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Grieken nemen massaal geld op

Grieken halen massaal geld van hun bankrekening. Gisteren werd er in één dag 950 miljoen euro opgenomen. Ter vergelijking, de afgelopen weken werd er zo'n 100 miljoen euro per dag van de rekeningen gehaald.

Grieken halen massaal geld van hun bankrekening. Gisteren werd er in één dag 950 miljoen euro opgenomen. Ter vergelijking, de afgelopen weken werd er zo'n 100 miljoen euro per dag van de rekeningen gehaald.

"Een groot deel van dat geld wordt door de Grieken thuis in kluizen of onder het matras gestopt", zegt NOS-verslaggever Eva Wiessing vanuit Athene. "Ze gebruiken het als appeltje voor dorst."

De cijfers over de geldopnames zijn afkomstig uit Griekse media. Zij melden dit op basis van bronnen bij banken. De Griekse centrale bank maakte gisteren al bekend dat er van oktober tot en met april 30 miljard euro van de rekeningen is gehaald. De Grieken hebben nog zo'n 128 miljard euro gestald bij de banken.

[...]

Lees verder op NOS.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs