EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15461 tot 15465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Nederland heeft als enige Europese naheffing al betaald

Nederland heeft als enige land de naheffing al betaald aan Brussel. Alle andere landen die vorig jaar extra zijn aangeslagen door de Europese Commissie moeten het geld nog overmaken. Volgens minister Dijsselbloem was het boekhoudkundig gunstiger om direct te betalen.

Dat meldt De Telegraaf. Nederland kreeg afgelopen jaar een naheffing van 1,1 miljard euro. Dijsselbloem heeft die in één klap betaald. Uiteindelijk komt het bedrag neer op 642 miljoen, omdat er nog zo’n half miljoen de kant van Nederland op komt door middel van teruggaven.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Dit zijn de gevaarlijkste steden ter wereld

Bagdad is de gevaarlijkste stad van de wereld. Dat blijkt uit een rapport van de Britse risico-consulent Verisk Maplecroft op basis van een analyse van terroristische activiteiten in dertienhonderd steden de voorbije zes jaar. Er wordt op gewezen dat het voorbije jaar in Bagdad 380 aanslagen werden gepleegd, waarbij in totaal 1.141 mensen om het leven zijn gekomen en 3.600 anderen werden gewond.

Met Mosul, Al Ramadi, Ba’qubah en Kirkuk vertegenwoordigt Irak zelfs de vijf meest gevaarlijke steden van de wereld. In de top twintig worden acht Iraakse steden opgemerkt, naast locaties in Pakistan, Afghanistan, Somalië, Nigeria en Jemen. In West-Europa is de Noord-Ierse stad Belfast de gevaarlijkste locatie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

De bodem van de Griekse schatkist komt in zicht

Griekenland kan volgende maand niet aan zijn verplichtingen ten opzichte van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voldoen, omdat het land daarvoor niet genoeg geld heeft. Dat zei de Griekse minister van Binnenlandse Zaken Nikos Voutsis vandaag op de Griekse televisie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Griekse ziekenhuizen kunnen zelfs pijnstillers en lakens niet meer betalen

Griekse ziekenhuizen zitten zonder pijnstillers, lakens en andere basisvoorzieningen. Door de besparingen van de voorbije jaren kunnen de klinieken zelfs de meest primaire zorgen niet meer verstrekken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Warren Buffett: "Armen moeten rijken niet de schuld geven voor ongelijkheid"

Topbelegger Warren Buffett, met 66 miljard euro de op twee na rijkste man op aarde, schrijft in een opiniestuk voor Wall Street Journal dat armen niet arm zijn omdat rijken rijk zijn. De rijken zijn volgens hem niet schuldig aan ongelijkheid, wel de markteconomie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs