EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15466 tot 15470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

‘Griekenland kan IMF-rekening niet voldoen’

Griekenland kan volgende maand niet aan zijn verplichtingen ten opzichte van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voldoen, omdat het land daarvoor niet genoeg geld heeft. Dat zei de Griekse minister van Binnenlandse Zaken Nikos Voutsis zondag op de Griekse televisie.

Griekenland moet in juni in vier termijnen in totaal 1,6 miljard euro aan rente en aflossingen betalen aan het IMF. Dat geld is er niet en zal daarom niet worden betaald, aldus Voutsis.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Yellen: Rente VS kan nog dit jaar omhoog

De rente in de Verenigde Staten zal dit jaar op gepaste wijzen worden verhoogd, mits de economie verbetert. Dat zei Janet Yellen vrijdag.

De rente in de Verenigde Staten zal dit jaar op gepaste wijzen worden verhoogd, mits de economie verbetert. Dat zei Janet Yellen vrijdag.

De centrale bankier zei in haar speech dat het tempo waarin de rente zal worden verhoogd, geleidelijk zal zijn. Ook zal het volgens haar meerdere jaren duren voor de rentes weer zijn genormaliseerd. Toch zei ze dat naar haar verwachting de eerste renteverhoging in de VS sinds jaren, nog dit jaar kan plaatsvinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

De week van Bitcoin #75: Afschaffing van contant en opkomst van nieuw geld

In deze aflevering wordt er gepraat met privacy voorvechtster Ancilla Tilia over de trend richting het afschaffen van contant geld. Ook wordt er gesproken met Heidi Leenaarts van United by Passion en Rens van Tilburg van het Sustainable Finance Lab over hun conferentie ‘Geld dat werkt’, 22 juni in Utrecht

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

Een Bitcoin mining chip in elk apparaat en in elke hand - Sander Duivestein

Het in mysterie gehulde bedrijf 21 Inc. heeft gisteren eindelijk onthuld waarom venture capitalists inmiddels meer dan 116 miljoen dollar in de onderneming hebben geïnvesteerd.

Het in mysterie gehulde bedrijf 21 Inc. heeft gisteren eindelijk onthuld waarom venture capitalists inmiddels meer dan 116 miljoen dollar in de onderneming hebben geïnvesteerd.

Middels een blogpost op Medium heeft CEO Balaji Srinivasan zijn visie bekend gemaakt. Het bedrijf heeft een chip ontwikkeld, genaamd Bitshare, die geïntegreerd met het Internet of Things een stroom aan digitale valuta kan genereren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Chinese beurs. Alles gaat goed!?

Als er in Europese landen al geklaagd wordt over zeepbellen, wel dan geldt dat dubbel zo sterk voor China. Wie de cijfertjes van de voormalige groeikampioen (want voorbijgestoken door India sinds kort) nakijkt merkt al snel het grote verschil op tussen de economie enerzijds en de beurs anderzijds.

In de jongste vijfentwintig jaar is de economische groei in China nooit gezakt onder de zeven procent/BBP.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs