EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15476 tot 15480
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Pas op met nieuwe altcoins

Razend populair zijn ze. Je kunt er veilig en snel mee betalen en transacties kosten geen geld. Er komen geen banken aan te pas en het geldsysteem wordt onder de motorkap decentraal gereguleerd. Eenmaal op je rekening, altijd op je rekening, totdat je ze zelf weer uitgeeft. Geen meterslange algemene voorwaarden met allerlei kopers en verkopersbeschermingen wat dit betaalmiddel fraudegevoelig zou kunnen maken. Of toch niet? Lees verder…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

GFMS: Beleggers kochten minder goud in 2014

Beleggers hebben vorig jaar minder goud gekocht dan in 2013, zo blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS. Volgens het onderzoeksbureau hebben de sterke dollar en de voornemens van de Amerikaanse centrale bank om de rente te verhogen een drukkend effect gehad op de goudprijs en de vraag naar het edelmetaal.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Column Kees de Kort | IMF stookt het vuurtje op

Het IMF heeft weer van zich laten horen. Interessant, vindt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. "Het is een paar dagen geleden begonnen met het rapport over de groeivooruitzichten op de lange termijn voor de wereld. Die zijn neerwaarts bijgesteld".

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Beurzen omhoog, net als euro, olie weer goedkoper

Op de Europese aandelenbeurzen werden vrijdagochtend de winsten van een dag eerder verder uitgebreid.

Op de Europese aandelenbeurzen werden vrijdagochtend de winsten van een dag eerder verder uitgebreid.

De daling van de euro, speculatie op meer overnames en de hoop op meevallende bedrijfsresultaten stuwden de Europese graadmeters naar meerjarige hoogtepunten.

,,De enige weg op de beurzen lijkt omhoog te lopen. Door de lage rente is geld goedkoop en dat zorgt voor overnamespeculatie in de markt. Voor de rest verloopt de handel relatief rustig en wordt vooral uitgekeken naar het kwartaalcijferseizoen dat volgende week echt losbarst”, aldus handelaar Cees Smit van Today’s Beheer.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Dit gebeurt met de koers van je aandeel nadat je aankondigt 100 miljard vaten olie te hebben gevonden

Aandeelhouders in het kleine Engelse oliebedrijf U.K. Oil & Gas Investments PLC (UKOG) zagen de koers van het aandeel donderdag liefst 200% stijgen nadat de CEO van het bedrijf meldde dat UKOG een olieveld had ontdekt in de buurt van de luchthaven van Gatwick.

Een significant olieveld dan nog wel, dat zo’n 100 miljard vaten zou herbergen, meer dan dubbel zoveel als wat de Noordzee de voorbije 40 jaar heeft opgebracht. Zelfs als slechts een fractie van die olie kan worden opgepompt blijft de vondst fenomenaal:

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs