Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 15481 tot 15485
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 februari 2015

Zwitserse autoriteiten doen inval bij HSBC

De Zwitserse autoriteiten doen een inval bij kantoren van HSBC in Genève.

Dat melden verschillende media woensdag. De politie onderzoekt witwaspraktijken bij dochterbedrijven van HSBC.

De bank heeft klanten geholpen bij het ontduiken van belasting. HSBC heeft toegegeven dat er op dat terrein fouten zijn gemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 februari 2015

Experts achten kans op Grexit groter en groter

De eurolanden hebben maandag geen akkoord weten te bereiken met Griekenland over de Griekse schulden. Experts uit de financiële wereld spreken daarom weer massaal hun verwachtingen uit over een eventueel vertrek van Griekenland uit de eurozone. Een ding is zeker, ze sluiten Grexit absoluut niet uit.

Zo meldde onder andere de Duitse Commerzbank dinsdag dat de kans op een vertrek van Griekenland uit de eurozone volgens hen fors is gestegen. De bank schatte de kans op Grexit vorige week nog in op 25 procent, inmiddels is de kans 50 procent volgens de bank. Ook UBS sprak zich deze week uit over de kans op een vertrek van Griekenland uit de euro. Volgens de Zwitserse bank is de kans op een vertrek van Griekenland zo’n 10 tot 20 procent, maar dit zei de bank voor de gesprekken van afgelopen maandag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 februari 2015

Dit is hoe 1 man op 1 jaar $ 20.000 omvormde tot $ 100.000

Wil jij rijk worden? Lees het verhaal van ‘Ace’ – de man achter de website van Dividend Digger. Hij slaagde er in om op 1 jaar tijd zijn netto vermogen te verhogen van $ 20.000 naar $ 100.000 zonder magische formule, enkel gezond verstand en het juiste inzicht.

‘Ace’ was het beu om zich steeds in de schulden te steken voor korte termijn geluk met consumptiegoederen en deze schulden af te betalen met nieuwe schulden. Hij besloot om het over een andere boeg te gooien met 4 financiële regels die hem geen windeieren legde. Rijk worden is zijn doel en zo begint hij er aan:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 februari 2015

Vorige week vond de grootste bankroof ooit plaats. Iets van gemerkt?

Er werd relatief weinig over gerept in de media. Het oogt natuurlijk allemaal weinig spectaculair. De tijden dat boeven met geweren een bank binnenstormden en een brandkast open brandden, ligt achter ons. Bankroof 2.0: Hoe, wat en waar?

Eerst even het cijfer waar we hier over spreken. Minstens driehonderd miljoen dollar is vorige week gestolen. Omgerekend zo’n 265 miljoen euro. Minstens dus. Want andere gegevens die al bekend zijn gaan tot een miljard dollar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 februari 2015

Market Update (18 februari 2015)

Amerikaanse huishoudens maken weer meer schulden, Griekse premier wil lonen weer verhogen, bijna alle centrale banken in het Westen hebben de rente op nul gezet en marktwaarde aandelenkoersen wereldwijd naar record.