EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15481 tot 15485
Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015

Obama verdient een tonnetje minder door dalende boekenverkoop

De Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle hadden vorig jaar ruim 77.000 dollar (73.000 euro) aan extra inkomsten boven het presidentieel salaris van 400.000 dollar. Dat blijkt uit hun belastingaangifte, die het Witte Huis vrijdag publiceerde.

Het bruto inkomen van de Obama’s is daarmee voor het tweede achtereenvolgende jaar afgenomen. In 2012 waren hun inkomsten nog 662.076 dollar en in 2013 503.183 dollar. De afname komt mede doordat Obama’s boeken minder aftrek vonden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015

S&P schroeft kredietwaardigheid Oekraïne voor 5e keer omlaag in anderhalf jaar tijd

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Oekraïne verder verlaagd vanwege de zeer grote kans dat het land in gebreke zal blijven bij het aflossen van zijn schulden.

De kredietbeoordeling ging met één stap omlaag naar CC. Dat is drie niveaus boven de rating die aangeeft dat een land niet aan zijn schuldverplichtingen voldoet. Sinds november 2013 heeft S&P de rating van Oekraïne al vijf keer verlaagd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015

Juwelenroof in Londen: inbraakalarm ging af, maar politie deed niks

De Britse politie wist dat een inbraakalarm was afgegaan bij het chique ‘kluisjeshuis’ Hatton Garden in de gelijknamige wijk in Londen, maar besloot dat het niet nodig was om poolshoogte te gaan nemen.

Bij de geraffineerde inbraak tijdens het paasweekend zouden de daders voor 275 miljoen euro aan onder meer juwelen, goud en contanten hebben meegenomen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015

Kredietwaardigheid Oekraïne verder omlaag

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Oekraïne verder verlaagd vanwege de zeer grote kans dat het land in gebreke zal blijven bij het aflossen van zijn schulden. Dat maakte S&P vrijdag bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015

Aantal olieboorplatformen in VS gehalveerd

Het aantal actieve olieboorplatformen in de Verenigde Staten is sinds oktober meer dan gehalveerd tot 760 onder druk van de sterk gedaalde olieprijzen. Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van de Amerikaanse dienstverlener aan de olie- en gasindustrie Baker Hughes.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs