EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15481 tot 15485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

België heeft zijn concurrentiekracht versterkt

België heeft zijn internationale concurrentiekracht het voorbije jaar kunnen verbeteren. Dat heeft de krant De Tijd gemeld op basis van een rapport van het International Institute for Management Development (IMD) in Lausanne.

België staat nu in de rangschikking van de Zwitserse zakenschool op een 23ste plaats. Daarmee is het land vijf treden gestegen tegenover het jaar voordien. Dat zou vooral te danken zijn aan de versnelling van de economische groei en een toename van de investeringen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

Zo komen de allerrijksten echt aan hun geld

 ‘Als je enige doel is om rijk te worden, wordt je het nooit,’ zei Amerika’s eerste miljardair John D. Rockefeller ooit. Met andere woorden: als je alleen om geld geeft, is al het geld in de wereld nooit genoeg. Maar hoe wordt je dan wel rijk? Auteur Jeff Haden zocht het uit aan de hand van data van de Amerikaanse belastingdienst IRS.

[...]

Lees verder op quotenet.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

'Ook obligaties zijn geen veilige haven meer'

Volgens JP Morgan was het begin vorig jaar nog mogelijk om 100 stukken van de Duitse 30-jaars obligaties te kopen zonder de koers te beïnvloeden. Nu verandert de koers al wanneer iemand slechts 20 stukken wil verhandelen. “Hierdoor krijg je bij het minste of geringste nieuws al verrassend grote koersbewegingen op de obligatiemarkt. Iedereen is zich er nu van bewust dat een toenemend kuddegedrag aan ten grondslag ligt”,

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

Market Update (29 mei 2015)

Chinese aandelenmarkt meer dan zes procent onderuit na lange rally, IMF gelooft nog steeds in de mogelijkheid van een Griekse exit en Amerikaanse bedrijven investeren meer in het terugkopen van eigen aandelen dan in nieuwe fabrieken. Verder in het nieuws: Oud-topman Lehman Brothers haalt uit naar de Amerikaanse overheid en China wil meer zeggenschap over de internationale handelsroutes.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

Rusland lanceert eerste nationale betalingspassen

De eerste Russische nationale betalingspassen zullen tegen het einde van het jaar worden gebruikt. Zo liet Olga Skorobogatova van de centrale bank uit het land weten. Het eigen systeem dient voor het soepel laten verlopen van elektronische transacties in Rusland, nadat het land in 2014 werd getroffen door westerse sancties. De kaart zal binnen een jaar ook buiten Rusland worden uitgebreid, zei Skorobogatova.

‘Wij zijn van plan onze nationale betaalkaart te laten werken in samenwerking met 4 andere betalingssystemen: het Chinese UnionPay, Japan’s JCB en met internationale betaalkaarten van Visa en MasterCard’, vertelde Skorobogatova. Zij voegde daaraan toe dat de onderhandelingen in volle gang zijn met de landen van de Euraziatische Economische Gemeenschap. Zij bespreken mogelijkheden om samen te werken met nationale betalingssystemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs