EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15486 tot 15490
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Roebel bereikt hoogste waarde sinds december vorig jaar

De Russische roebel is bezig aan stevige comeback. De munt werd dit jaar al bijna 20 procent meer waard en bereikte vrijdag de hoogste waarde ten opzichte van de dollar sinds december vorig jaar.

Dankzij de opmars van de afgelopen maanden is de roebel dit jaar wereldwijd de sterkst presterende munt ten opzichte van de dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Spaargedrag voor pensioen uit balans

Het spaargedrag van huishoudens voor hun pensioen is uit balans. De helft van de Nederlanders spaart te veel, terwijl een derde juist te weinig spaart.

Het spaargedrag van huishoudens voor hun pensioen is uit balans. De helft van de Nederlanders spaart te veel, terwijl een derde juist te weinig spaart.

Dit stelt denktank Netspar, dat zich specialiseert in pensioenen, zo meldt het Financieele Dagblad vrijdag.

Als rekening wordt gehouden met het pensioen, de AOW, de eigen woning en eventuele pensioenspaarpotjes gaan mensen er over het algemeen op vooruit als ze met pensioen gaan.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Advies van Mark Mobius: koop grondstoffen!

Hoewel de toekomstperspectieven voor veel grondstoffen er mager uitzien, stelt Mark Mobius dat het nu voor beleggers een goed moment is om grondstoffen te kopen en zo gepositioneerd te zijn voor een herstel.

‘Geloof het of niet, maar grondstoffen zijn nu koopwaardig. Ze zijn zover uit de gratie geraakt’, aldus Mark Mobius, executive chairman bij Templeton Emerging Markets Group tegenover Cnbc.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Market Update (10 april 2015)

JP Morgan waarschuwt voor een verwoestende crisis en volgens het IMF moeten we leren leven met een nieuw normaal van zwakke economische groei. Verder in het nieuws: China is de grootste afnemer van goud ter wereld, balanstotaal ECB stijgt door herwaardering goudvoorraad en beurzen in China, Japan en Europa kruipen naar hoogste niveau sinds jaren.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Nu een huis kopen 1 van de kostbaarste vergissingen van uw leven

In gesprek met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van 'Deflatie in aantocht' over de aankomende crash van de huizenmarkt en aandelenmarkt. Mecking zag de crisis in 2005 al aankomen. We praten ook over goud, zilver en bitcoin.

[video]

Lees verder op nujij.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs