Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 1551 tot 1555
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Venezuela plots goede vriendjes met de VS? Doneert $500.000 voor Trump-inauguratie

Een bijzonder opmerkelijk feit kwam vandaag aan het licht: Venezuela doneerde een half miljoen dollar voor de inauguratie van president Trump! Hoe kwam deze deal tot stand en waarom?

Het land ziet de VS sinds jaar en dag als aartsvijand nummer één. Chavez noemde ex-president Bush de duivel, Hitler, een ezel… Obama was dan weer een clown.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Europa wordt steeds afhankelijker van aardgasimport

In januari 2012 werd er in Europa 31,2 miljard m³ aardgas gewonnen. Vijf jaar later in januari 2017 was de Europese aardgasproductie afgenomen tot 26,3 miljard m³ aardgas. Een afname van 15%.

De getallen hierboven zijn afkomstig uit de JODI Gas World database. Voor de berekening heb ik de cijfers van alle Europese landen, die betrouwbare gasproductiedata rapporteren, met uitzondering van Rusland opgeteld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

De belangrijkste eigenschap van self-made miljonairs (en hoe jij er gebruik van kan maken)

1 eigenschap is belangrijker dan al de rest. Lewis Schiff schreef een boek over de 7 belangrijkste eigenschappen van succesvolle ondernemers. Maar naarmate hij meer en meer onderzoek deed, constateerde hij dat er 1 eigenschap is die er met kop en schouders bovenuit steekt. En iedereen kan zich die eigenschap aanleren.

Wie zich deze eigenschap aanleert, zegt Schiff, zal veel meer succes behalen dan je ooit voor mogelijk houdt. Het kan het verschil maken tussen goed en enorm succesvol. Deze eigenschap heeft al heel veel mensen miljonair gemaakt. Warren Buffett en Bill Gates zijn er zelfs meesters in. Wanneer je vraagt wat hen zo succesvol heeft gemaakt, is hun antwoord: FOCUS!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Gaat de euro echt verdwijnen? Deze experts denken van wel

Sergi Cutillas is een Spaanse econoom die bijzonder opgetogen was toen Spanje mocht toetreden tot de eurozone. Nu is hij niet meer zo blij en wil hij zijn land uit de wurggreep van Europa halen. En Cutillas is niet alleen. 1 op 4 Europeanen is tegen de euro en sommige experts denken dan ook dat de euro in de toekomst zal verdwijnen.

Volgens een onderzoek van de Europese Unie wil 25% van de Europeanen hun oude munt terug vanonder het stof halen. De euro moest hét symbool worden van de Europese integratie sinds de 2e Wereldoorlog. Maar de eenheidsmunt ligt langs alle kanten onder vuur.